WRX Turbo Specifikationer

Subaru WRX är en ikon av turboladdade prestanda. Vässats på de olika stadierna i rally-VM, är den turboteknik med i 2011 versionen av Impreza den mest avancerade hittills, se till att det är minimal turbo lag när du sätter ner foten på gaspedalen. Prestanda

2011 WRX har en 265 hästkrafter turboladdade och intercooler 2,5 L, 16-ventil, fyrcylindrig boxermotor, som har en kompression hastighet av 8.4:1. Borrning och slaglängd är 99,5 mm med 79,0 mm, och motorn producerar 244 foot-pounds av vridmoment vid 4000 rpm. Turbon har en maximal laddtryck på 14,2 psi. Denna makt är parad med en femväxlad manuell växellåda som också erbjuder lutning börja hjälpa.
All-Wheel-Drive

Med 265 hästkrafter under förarens högra fot, Det är viktigt att bilen kan sätta detta ner på vägen. Tack vare Subarus symmetriska all-wheel-drive-system, alla fyra däcken får ström från den turboladdade motorn. Den WRX har också en fordonsdynamik kontroll som använder sensorer för att övervaka många olika variabler att bilen kommer att uppleva när någon kör genom staden eller tas runt en bana - styrvinkel, girhastighet, laterala g-krafter, bromstryck och hjul hastighet.

Systemet kan minska motorns vridmoment och bromskraft om den känner av att föraren avsedd bana är inte samma som den ena bilen är faktiskt på. Detta system är inställt på automatisk på WRX. De som vill ha mer kontroll och skicka ström till baksidan eller framhjulen själva manuellt bör ta en närmare titt på STI, wrx storebror.
På väg

all-wheel-drive innebär också att WRX har förmågan att ta itu med de fientliga element. För långa resor, är 2011 WRX ett stort steg upp från Imprezas av gamla med tyg säten, läderklädsel och den typ av lyx som verkar främmande för en Subaru ägare från fem år sedan. En sex-stereo, en tre-ekrad ratt - featuring kryssning, stereo och Bluetooth kontroller - och enkla detaljer såsom artighet lampor som sakta tonar upp när du byter bil utanför innebära att Impreza är nu på en jämnare . kölen med sina konkurrenter som Mitsubishi evo

WRX finns också i två stilar: en vagn som börjar på $ 25,495 och en sedanmodell från $ 25.495
<. br> .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99362.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.