Om prestanda Specifikationer för BMW 120i

BMW 1-serien introducerades 2004 som en instegsmodell för BMW: s allt mer exklusiva lineup. Serien har många av samma drivlinan delar och underbyggnad av de mer anrik 3-serie, men i en mindre, billigare paket. Den 1-serien har ett antal konfigurationer, inklusive en femdörrars halvkombi och en två-dörrars coupé och cabriolet. Deras ringa storlek, relativt billig prislapp och det faktum att det är en BMW är enorma säljargument. Historia

1-serien är den andliga föregångaren till äldre BMW 3-serien och utan tvekan den anrik BMW 2002. Dessa bilar personifierad och gjort kända BMW: s sportbil böjelser. M3 är fortfarande en av de mest eftertraktade sportbilar i världen. Men i typisk mode för alla bilar, fortsatte 3-serien för att få större och tyngre att möta konsumenternas ökade krav på säkerhet och komfort. Ange 1-serien, ett svar på de drivande entusiaster rop på en återgång till den lilla och snabba anda av BMW: s början.
120i

120i är en europeisk marknaden erbjuder endast från BMW. Den har en 2,0-liters, 170-hk motor med 155 mul-pounds av vridmoment. Det driver denna makt genom endast bak-drive-plattform i premium halvkombi tävlingen, som även omfattar Audi A3. Den 120i är tillgänglig med en femstegad automatlåda eller vanlig sexväxlad manuell och i antingen tre-eller femdörrars halvkombi konfigurationer. Nyligen var 120i även tillgänglig i en coupe format.
Acceleration och hastighet

spunky 2,0-liters motor driver kombi från 0 till 100 kilometer i timmen på 9,2 sekunder med den automatiskt och gör samma test på 8,7 sekunder med den manuella. Bilen har en elektroniskt begränsad toppfart på 155 miles i timmen, vilket bilen enligt uppgift utför med lätthet och utan klagomål. Ofta viktigare än 0-till-100 KMH är bromsning, vilket den lilla BMW åstadkommer med fyrhjuliga ABS med dynamisk bromsning kontroll.
Hantering

BMW upprätthåller sin djupa tro på bak-drive bilar, även i denna kombi erbjudandet. Detta ger 120i en ganska unik hantering profil i världen av hatchbacks. Bilen har en 50:50 bakre till främre viktförhållande, som möjliggör enkel, bekväm rotation. Så mycket grepp levereras av de stora 17-tums hjul och däck lager att motorn inte har makten att strypa justera och gränserna för de däcken är svåra att hitta.
Real World

sportig fjädring kan visa sig vara lite stel för dem som söker en pendlare fordon eller används inte till sportbilar. BMW får höga betyg för invändig komfort, som det ska, men det är i baksätet noterades vara orealistiskt för bekvämt sittplatser vuxna. Den inbyggda iPod-kompatibilitet kommer att vara ett försäljningsargument för många människor, liksom det automatiska regn-sensing vindrutetorkare. Bilen levereras vidare med valfria navigationssystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99000.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.