Så identifierar Vilket år Engine är i min lastbil

Om du köpt din lastbil secondhand, eller någonsin har haft att ersätta din motor, det finns en rimlig chans att din motor har tillverkats i ett annat år än din lastbil. Att veta det år som din motor byggdes kan bli en nödvändighet om du någonsin har att ha ett omfattande arbete som kommer att kräva din mekaniker att beställa nya delar till din motor. Om du någonsin sälja din lastbil, är det också en bra idé att informera den nya köparen av året av motorn och lastbil. Instruktioner
en

Spraya din motor med en högtrycks-ström av vatten. Detta kommer att mjuka upp och ta bort någon väg rester som kan skymma din motorns gjutning nummer.
2

Leta gjutning numret på din motor. Beroende på tillverkare, kan gjutning numret vara någonstans på motorblocket, topplock, eller ens under motorn själv. Addera 3

Skriv ner gjutning numret. I vissa fall kan du vet var gjutningen numret finns ännu inte kan se det klart. Om detta inträffar, tryck en bit modellera mot gjutning numret. Numret kommer avtryck i modellera för dig att undersöka i bättre belysning.
4

Slå upp gjutning nummer för att få årets motorn tillverkades. Du kanske kan leta upp gjutning numret på din motor tillverkarens webbplats. Om detta inte är möjligt, erbjuds Mortec.com en omfattande lista med gjutning siffror och modeller år för en mängd av bil-och lastbilsmotorer. Du kan också välja att ringa din motortillverkaren och be företrädaren du talar med att leta upp det åt dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98941.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.