Nissan Pathfinder FAQ

Nissan Pathfinder är en sport /utility vehicle. Det är en fyrdörrars bil med tre rader säten som rymmer upp till sju personer. Den andra och tredje rader av säten fällas ner för att möjliggöra för extra lagringsutrymme. Pathfinder finns i flera modeller, så att köparna kan välja mellan olika uppsättningar av funktioner och alternativ prissättning. Hur många Nissan Pathfinder modeller finns det?
P Det finns tre olika Pathfinder modeller. Nämligen, det är dessa Pathfinder S, Pathfinder SE och Pathfinder LE. LE finns i två versioner, en med en V6-motor och en med en V8-motor. De tekniska egenskaper och estetiska alternativ varierar från modell till modell. Addera Vilka tekniska specifikationer?

Standard Nissan Pathfinder kommer med en 4,0-liters V6-motor som producerar 266 hästkrafter, även om en 5,6-liters V8 på 310 hästkrafter finns på LE. Alla modeller har en fem-växlad automatlåda, ett manuellt läge finns på SE och LE. Alla modeller har Nissan Direct Ignition System, låsningsfria bromsar och en oberoende dubbla triangellänkar suspension.
Vilka är de yttre och inre alternativ?

Nissan Pathfinder finns i sex färger: röd tegelsten, marinblått, super svart, mörk skiffer, silver blixt och lavin. Två invändiga färger, cafe latte och grafit, erbjuds. S och SE modeller har tyg inredning medan LE presenterar en skinnklädsel.
Har Pathfinder erbjuda någon Uppmärksammade tekniska funktioner?

Nissan Pathfinder LE har en valfri 9.3GB Music Box hårddisk, som rymmer upp till 2900 låtar. Pathfinder har också en inbyggd GPS-system med röststyrning och en DVD-spelare med en nedfällbar 7-tums skärm. Det finns också en backspegel monitor för att hjälpa till med att säkerhetskopiera och parkering.
Vad är det Prissättning och information Garanti?

Nissan Pathfinder säljer för en rad priser baserat på typ av modell. S börjar på $ 27.440, börjar SE på $ 30.610, startar LE V6 på $ 36,910 och LE V8 startar på $ 42,160. Samtliga modeller levereras med en 36 month/36, 000 mil begränsad garanti och en fem year/60, 000 mil begränsad drivsystem garanti.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98849.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.