Hur man kan förbättra prestanda på Toyota 2.7 VVT-i-motor

släpptes 2005, den Hilux 2.7 VVT-I är en kompakt pickup truck tillverkas av Toyota. Denna version av Hilux har en 2,7-liters rak fyrcylindrig motor som ger 158 hästkrafter. Det gör också användningen av Toyotas VVT-I, eller "Variable Valve Timing med intelligens," motorn. Det finns flera saker du kan göra för att förbättra prestandan av fordonet för att ge dig lite mer kraft när du behöver det. Instruktioner
1

Byt olja. Utan att göra några motormodifieringar, ändra bilens olja regelbundet kommer att förbättra motorns prestanda. Färsk olja kommer att förhindra motorn slam och se till att motorn presterar på topp.
2

Lägg en kall luftintaget. En kall luft intag ersätter den disponibla luftfiltret i motorrummet, vilket gör att mer kall luft att komma in i motorn. Med den kalla luften kommer mer bränsle och därmed mer hästkrafter.
3

Installera ett avgassystem. Ett avgassystem kan ge en större hamn för utförsel för utgående smutsig luft, elimineras mottryck och så att luften kan flöda mer fritt. Detta kan öka hästkrafter av fordonet, vilket ger dig bättre prestanda.
4

Gör trucken ljusare. Detta är ett annat trick som inte kräver några motormodifieringar. Om bilen är lättare, även om motorn har samma effekt, kommer det att fungera bättre. Detta kan vara så enkelt som att tömma stammen eller så komplicerat som att ta bort bakluckan eller några överflödiga system som lägger vikt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/100151.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.