Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Klubbar >> Content

Hur man går med en bil-köpa Club

Shopping för en bil är den enda roliga delen av bilen-köpprocessen. När det gäller att förhandla fram ett avtal, de flesta människor krypa. Processen kan innehålla timmar av köpslående och har många olika priser kastat i ansiktet. Delta i en bil-köpa klubben kan vara ett smart alternativ till det traditionella sättet att köpa en bil. Instruktioner
1

Bestäm om du redan är medlem i en organisation som erbjuder en bil-köpa tjänsten. Många resor klubbar som AAA eller Allstate föreskriva antingen bil-köp eller bil-forskning tjänster till sina medlemmar.
2

Gå till resor klubbens hemsida eller ringa deras 800 telefonnummer för att ansluta sig till organisationen om du inte redan är medlem. Medlemskap varierar i pris från $ 40 till $ 150 per år. AAA Auto Club hemsida är lätt att manövrera, eller så kan du ringa dem på (800) 222-1134.
3

Kolla din lokala grossist butikskedja för bil-köpa informationen. Sams Club, Costco och BJ: s Wholesale Club erbjuder bil-köpa klubbor. Slå upp sina webbplatser för platser eller titta i telefonkatalogen för att hitta en närliggande butik.
4

Gå grossist klubb att bli berättigade att använda sin bil-köpa tjänster. Du kan besöka deras i butik räknare kundtjänst för mer information om denna tjänst eller gör din forskning på sina webbplatser. Medlemskap börjar runt $ 25 per år.
5

Kontrollera med din personalavdelning på jobbet för att se om ditt företag erbjuder sina anställda särskild prissättning på bilar. Vissa företag har arbetat ut erbjudanden med biltillverkarna och kan erbjuda sina anställda förutbestämd rabatt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-clubs/98636.html

Previous:
Next:

Bil Klubbar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.