Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Hur Tint Traktor Paint

Traktor FÄRGER är svåra att återskapa eftersom färgen företagen endast göra dessa specifika färg färger för en begränsad tid. Vissa färg företag går i konkurs eller gå vidare till olika färger på sina traktorer. Vid ommålning en äldre traktor, kan denna fråga vara frustrerande. Ett sätt att eliminera problemet är att tona färgen själv hemma. Prova att blanda olika färger traktor måla tillsammans för att uppnå den färg färg som matchar originalet traktorn färg. Måla ett litet område på metallen för att testa färgen när det är torrt, innan du måla hela traktorn. Saker du behöver
Traktor måla i olika färger
Bucket
måla omrörare
mätbägare
Teaspoon
Airtight måla containrar
Visa fler instruktioner

1

Blanda de färger som du vill prova toning i liten skala innan du försöker tona hela hinken. Du kan tona traktor måla för att bilda en ljusare färg genom att helt enkelt lägga till vit färg. Om du vill måla den övergripande utseendet på färg, till exempel för att matcha den ursprungliga lacken på traktorn, då du kommer att behöva blanda andra färger.
2

Tillsätt en kopp basfärg till en hink. Lägg andra färger en tesked i taget.
3

Rör färg färger för en minut. Lägg nästa färg och rör igen.
4

Håll koll på de färger som du lägger till i basfärg. Om du vid något tillfälle blir missnöjd med färgen färg, kasta färg och börja om.
5

Fortsätt att lägga till färg tillsammans på en liten skala tills du skapa önskad färg. Använd samma förhållande att blanda större delar av färgen före målning traktorn. Förvara färgen i en lufttät behållare när den inte används.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98619.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.