Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Lease Buyout >> Content

Hur avslutar jag en bil Lease grund Död

En bil leasing kan verka som en bra situation eftersom du sluta med ett fordon och har i allmänhet en låg månatlig betalning,? Men är en bil leasing svårt och dyrt att avsluta innan avtalet löper ut. Generellt är död leasetagare behandlas på samma sätt som alla andra skäl till förtida uppsägning. Varje samarbete signerat på hyresavtalet är sedan ansvarig för återstoden av hyrestiden och skall göra betalningar på fordonet. Saker du behöver
Lease dokument Málaga Telefon certifikat
Döden, om nödvändigt
Dator med tillgång till Internet
Visa fler instruktioner
1

Läs igenom hyreskontraktet och dokumentation, med särskild hänsyn till den förtida uppsägning delen. Döden anses vara en förtida uppsägning, och co-signer på hyresavtalet eller dödsboet måste fortsätta att betala hyra eller säga upp hyresavtalet i förtid. Kalla hyresavtalet företaget att bekräfta
2

Resterande belopp på hyresavtalet och att diskutera förtida uppsägning förfarandet. Kontaktuppgifterna för hyra bolaget kommer att ingå i hyresavtalet dokumenten. Informera hyresavtalet företaget att ägaren har dött. Ingen tid kvar på hyresavtalet, betalas beloppet på hyresavtalet och avgifterna för förtida uppsägning. Fråga med hyresavtalet företaget att ta reda på om det finns några alternativ till förtida uppsägning inom företaget.
3

fax eller post en kopia av dödsattesten till hyresavtalet företaget om de begär det . Hyresavtalet Företaget kan begära bevis på att den person som kontrakterats hyresavtalet är nu avliden.
4

Research leasing handel eller hyra byta, om förtida uppsägning är för dyrt. Använda en dator med tillgång till Internet för att forskningen hyresavtal byta eller hyra tillskjuter. Dessa företag hjälper dig med att hitta någon att ta din nuvarande hyresavtalet. När någon tar din hyra, kommer du att behöva betala en övergångssumma, och hyran bolaget måste godkänna överlåtelsen. Överföra ett hyresavtal kan spara dig tusentals dollar om uppsägningen sker tidigt i leasingavtalet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/lease-buyout/89764.html

Previous:
Next:

Lease Buyout

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.