Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Lease Buyout >> Content

Hur man förhandla en Buyout Car Lease

Vissa människor väljer att hyra sin bil för att de vill byta in det i slutet för en uppgradering. Men på den tiden din hyresavtalet löper ut, kan du finna att det kommer att spara pengar för att hålla din bil. I det här fallet, har du möjlighet att förhandla fram ett buyout för din hyra. Du kanske också vill köpa ut ditt hyresavtal om det finns skador på din bil eller överdrivna miles som kräver att du betala extra avgifter eller viten, enligt Edmunds.com. Saker du behöver
Original hyresavtal
Telefon
Visa fler instruktioner
1

Läs över ditt hyreskontrakt. Vissa företag har en klausul som säger att du inte kan köpa ut din hyra vid vissa tider under kontraktet, såsom i början eller slutet, enligt Lease Guide webbplats.
2

Betrakta villkor för din bil. Vid leasing, kan du bli tvungen att betala extra för skador på bilen eller om du körde alltför många miles. Om du vet att du kommer att ådra sig avgifter, kan det vara fördelaktigt att köpa ut arrendet och spara pengar. Men låt inte leasingbolaget vet dina motiv under förhandlingarna eller den kan användas som maktmedel mot dig. Addera 3

Forskning värdet på bilen genom att besöka Kelly Blue Book hemsida. Ditt kontrakt kommer också specificera ett restvärde på bilen i slutet av hyresperioden. Bestäm vad bilen är värd av den information som du hittar och räkna ut hur högt du är villig att gå för att köpa ut din hyra. Om du börjar förhandlingarna med en viss gräns, kommer du inte frestas att betala mer än vad bilen är värd. Ring leasingbolaget
4

. Du hittar detta nummer på din månatliga inbetalningskort. Tillåt flera veckors förhandlingar tid, så börja i god tid innan ditt hyresavtal löper ut. När du ringer, säger Edmunds.com att du bör välja "leasing avancerade alternativ" från den automatiserade menyn. Tala om för personen i andra änden som du vill tala med någon som har befogenhet att förhandla om din hyra.
5

Ge leasingbolaget representant ditt erbjudande att köpa ut din leasade bilen. Börja med ett lågt pris för att ha utrymme att förhandla. Om du inte får svar direkt, ge personen ditt nummer och den bästa tiden för att nå dig.
6

Vänta leasingbolaget att ringa tillbaka. Vid denna punkt, kommer bolaget att motverka ditt erbjudande eller ignorera det. Om du ignoreras, så kan det finnas en policy mot att förhandla hyresavtal utköp, men du kan ringa en gång till och prata med en annan person. Om du får ett motförslag, bestämma om du vill acceptera den eller göra ett annat erbjudande. Överväg att acceptera en rimlig buyout till din hyra så att du inte kommer att behöva handla och betala för en annan bil.
7

Vänd ner ett erbjudande från företaget som använder termen "uppsägning" i stället för " buyout. " En uppsägning kommer att medföra ett antal dyra avgifter på toppen av värdet på bilen.
8

Acceptera buyout om du får ett pris som är lika med eller lägre än vad du skulle betala för bilen någonstans annat. Om bilen är värd mindre på Kelley Blue Book hemsida än bolagets erbjudande, kan det vara billigare för dig att avsluta din hyra och köpa en annan bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/lease-buyout/89761.html

Previous:
Next:

Lease Buyout

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.