Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Lease Buyout >> Content

Hur man beräknar Automobile Lease Rest Värden

Restvärdet av en bil , när ett leasingavtal är upp , beror på ett restvärde som bestäms av den institution som finansierar hyresavtalet , vilket ofta inte bilfirma . Den institution beslutar om ett restvärde faktor utifrån sin affärsmodell , som dikterar den andel av vinsten som företaget försöker att ta in på enskilda betalningar kontra en buyout i slutet av hyresperioden . Restvärde faktorer uttrycks som procent av biltillverkarens rekommenderat pris ( rekommenderat pris) . Saker du behöver
Calculator
Visa fler instruktioner
1

Fråga din återförsäljare vilken kvarvarande hyresavtalet faktorn är för bilen som du funderar på leasing . Om de inte vet , be att få tala med deras hyresavtal finansiär . Till exempel kan du ta reda på att restvärdet faktorn för den bil du funderar på är 45 procent vid slutet av hyresperioden .
2

Titta på bilens fönster klistermärke att ta reda på dess MSRP . Till exempel kan den bil du funderar på att ha en MSRP av $ 27.000 .
3

Multiplicera MSRP av restvärdet faktorn för att avgöra hur mycket bilen kommer att vara värt i slutet av leasingperioden . I vårt exempel , skulle bilen ha ett restvärde på $ 27.000 x 0.45 = $ 12.150 .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/lease-buyout/89755.html

Previous:
Next:

Lease Buyout

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.