Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Lease Buyout >> Content

Nya Car Lease Lagar

För många människor kan hyra en bil vara ett tilltalande alternativ. Bil leasingavtal kan vara något annorlunda i detalj, och veta vad man ska hålla utkik efter är nyckeln till att göra ett bra beslut. Det är en stor fördel att leasing lagar är på plats för att hjälpa oss att få den information vi behöver om en bil leasing. Den Fakta

Consumer Leasing lagen (CLA) är den viktigaste formen av lagstiftning för bil leasing. Det omfattar leasing av fyra månader eller mer i längd och hyresavtal som inte överstiger $ 25,000 för personligt bruk fordon. De förordningar som styr CLA kallas förordning M och har fastställts av Federal Reserve Board 1998. Det kan hittas i Code of Federal Regulations (CFR), 12 Titel, del 213.4 och lägger ut de upplysningar som krävs i leasing avtal. Code of Federal Regulations kan hittas i vissa bibliotek och på Internet. Enligt Encyclopedia of Vardag Law, 25 procent av alla nya bilar som rör sig
Betydelse

off av återförsäljare partier är uthyrda. Konsumentens rättigheter skyddas i fråga om dessa bil leasing av leasingavtal och Consumer Leasing lagen (CLA), samt vissa lagar stat som kan ge ytterligare rättigheter som konsument inte täcks i hyresavtalet. Konsumentens rätt till information om avgifter och villkor för en bil hyresavtal omfattas av det federala CLA. Detta ger en klar uppfattning om sina rättigheter och skyldigheter innan de ingår en bil hyresavtal. Kort sagt, hyr dessa bil lagar ge konsumenten möjlighet att fatta mer välgrundade beslut om leasing av ett motorfordon.
Funktion

Dessa leasing lagar kräver att konsumenten informeras om vissa specifika i ett leasingavtal. Andra specifika veta hur mycket pengar hyresavtalet är för genom att ge en redogörelse för allt vi har att betala - ner betalningar, kostnader upfront, etc - hur lång tid det är för genom notering hur många betalningar krävs och eventuella krav på konsumenten eller hyrestagaren kan ha - en viss typ eller mängd av försäkring. Andra punkter som omfattas av CLA är information om garanti, köpoptioner och avtalet upphör.
Missuppfattningar

Enligt Lease Guide.com, är en vanlig missuppfattning att det är en 3-dagars "ångerrätt" orcooling off period "för bil inköp och leasing. Detta är inte fallet. Detta faktum gör det ännu viktigare för konsumenterna att få så mycket information som möjligt för att kunna göra det bästa beslutet för dem, eftersom när de undertecknar avtalet blir bindande.
Varning
p Det finns vissa bitar av information som inte täcks av CLA reglering som vi måste vara uppmärksam på liknande kreditbelopp som inbyte, får priset för själva fordonet och avgifter finans. Även om CLA går långt i att skydda konsumenternas rättigheter, uppgifter som detta vara avgörande i beslutsprocessen.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/lease-buyout/89742.html

Previous:
Next:

Lease Buyout

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.