Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Lease Buyout >> Content

Hur man förhandla en Lease Buyout

Lär dig att förhandla fram ett leasingavtal buyout använder denna steg för steg guide. Få en bra affär att köpa din nu leasade fordon. Instruktioner
1

Innan du börjar förhandla om ett hyresavtal buyout, bestämma om du vill köpa din leasade fordonet.

Detta beror mycket på hur nöjd du är med bilen och hur säker du är om de framtida underhållskostnaderna. Om du bestämmer du vill försöka köpa bilen, har du redan hävstång mot att få ett bra pris bara för att du är den nuvarande arrendatorn.
2

Bestäm det pris du vill förhandla.

När hyrestagare väljer att inte köpa det leasade fordonet kan återförsäljaravtalet förvänta sig att försäljningen av bilen (numera en begagnad bil) för genomsnittliga detaljhandelspriset minus 20% (eftersom det var en leasade fordonet värdet minskas). Därför, om din hyra uppköpserbjudande är någonstans mellan 1 till 19% rabatt den genomsnittliga detaljhandeln värde, står du en stor chans att få bilen till din pris. För att bestämma den genomsnittliga detaljhandeln värdet på din bil försök Kelley Blue Book (se länken i ytterligare resurser). Om du är osäker på hur man använder Kelley Blue Book, se länken med titeln "hur man ser upp Kelley Blue Book värde" för vägledning.
3

bestämma tidpunkten för förhandlingarna om hyresavtalet buyout.

Omkring 3 månader före din hyra utandning, gör din första erbjudandet. Din första erbjudandet skulle vara något låg men i division. Försök att använda den genomsnittliga detaljhandeln värde minskat 25%.

Cirka 1 månad innan hyresavtalet löper ut gör din andra erbjudande. Men den här gången använder genomsnittliga detaljhandelspriset minus 20%. Kom ihåg att detta är den genomsnittliga försäljningspriset för fordonet om du inte fylla i hyresavtalet buyout. Nu du har fått deras uppmärksamhet.
P Om de inte går för föregående erbjudande, när du finns 14 till 11 dagar ut från hyresavtalet löper ut gör din slutgiltiga bindande anbud för ett genomsnittligt retail minus 15% .

Inom två veckor hyresavtalet upphör är den "sweet spot", där återförsäljaravtalet är mest sannolikt att göra en affär. Om du känner dig fet, håller 20% i värde ända fram till hyrbevis och se om återförsäljaravtalet veck eller ger dig ett pris bättre än 15% under, vilket var baslinjen i första scenariot.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/lease-buyout/89740.html

Previous:
Next:

Lease Buyout

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.