Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Lease Buyout >> Content

Hur får man ut ur en bil hyresavtal

Leasing ett fordon är billigare än att köpa en bil, och i de flesta fall, gör det dig att ge en trevligare bil. Men för människor som hyr bilar inte äger sina bilar och de har tillbaka dem i gott skick. Vad mer, när du registrerar ett hyresavtal, måste du hålla bilen under hela mandatperioden. Oförutsedda omständigheter inträffar ibland, tvingar dig att säga upp ett hyresavtal tidigt. Lyckligtvis finns det sätt att komma ut ur en bil hyresavtal. Instruktioner
1

tillbaka bilen till generalagenten och betala vad du är skyldig. Leasing är juridiskt bindande avtal, och när du godkänner en återförsälningskontorets hyresperioder, kommer de hålla dig till kontraktet. Men vissa återförsäljare är ivriga att arbeta fram en överenskommelse. De kommer att låta dig avsluta ditt hyreskontrakt och avstå uppsägning avgifter, så länge du är villig att betala återstoden på hyresavtalet. Eftersom denna lösning kräver förskott kontanter, är detta inte ett alternativ för finansiella fastspänd individer.
2

Överför hyresavtalet till en vän eller familjemedlem. Om du inte har råd att betala för din hyrda bil, och du inte vill lämna tillbaka bilen till generalagenten, överväga ett leasingavtal överföring. Således, du kan behålla din kreditvärdighet. Kontakta ditt leasingbolag och fråga om leasing överföringar. Om leasingbolaget tillåter överföringar, hitta någon att ta över dina hyresbetalningar. De kommer att anta alla arrenderätt, och du är inte längre ansvarig för bilen.
3

sälja bilen och betala av hyreskontraktet. Kontakta ditt leasingbolag och fråga om en bil buyout (beloppet för att köpa bil) Nästa, placera annonser i din lokaltidning och hitta en köpare till bilen. När bilen säljer, använda intäkterna för att betala av hyreskontraktet.
4

Ta bilen tillbaka till generalagenten. Om du inte kan hitta en person att ta upp hyresavtalet och du inte har pengar för att säga upp hyresavtalet utan påföljd, helt enkelt tillbaka bilen och nycklarna till återförsäljare och gå därifrån. Eftersom återförsäljaravtalet äger bilen, de är skyldiga att ta tillbaka bilen. Dock kommer generalagenten eller leasingbolaget rapportera ett återtagande till kreditbyråer, vilket minskar din kredit värdering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/lease-buyout/89737.html

Previous:
Next:

Lease Buyout

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.