Så att be om en donation av ett fordon

Att be om en bil donation kan göras på många sätt. Du kan be familjemedlemmar eller vänner, söka källor på nätet, ring community serviceorganisationer eller lägga upp annonser på nätet eller i skolor. Om du är blyg, kanske du föredrar att placera en annons i stället ha direktkontakt med andra. Instruktioner
1

Lägg ut en annons på Craigslist. Eftersom Craigslist har en hög trafikvolym, någon nära ditt område skyldig att se din annons. Du kan använda en rubrik som "söka bil donation." Sedan place "$ 1" i det monetära området, eftersom ett värde krävs. Lista din stad och placera en annons i "Beskrivning" område på skärmen. Till exempel, "Jag hittade ett nytt jobb, men behöver transport. Snälla hjälp." Du kan lämna ditt telefonnummer eller välja anonymitet när du får svar via e-post.
2

Prata med din andliga rådgivare. Fråga om det finns en kommitté som skulle hantera bil donationer eller om hon kanske kan hjälpa dig. Addera 3

Lägg ut en annons på ett campus. Eleverna läser alltid anslagstavlor på campus. Kontrollera om du behöver för att få tillstånd från en särskild avdelning innan du postar din annons. Håll din annons enkel. Du kan använda färgade markörer på papper för att ange att du söker en bil donation och lista ditt namn och telefonnummer.
4

Kontrollera ditt område för organisationer som accepterar bilen donationer. Titta i telefonkatalogen för att hitta telefonnumret till sådana organisationer, och uppmana dem att be om de utfärdar sina bil donationer till medlemmar av allmänheten som är i behov.
5

Ring din lokala, stad eller samhällsbyggande eller Department of Human Services. Fråga om det finns några befintliga program som kan hjälpa dig med en bil donation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-private-sale/79667.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.