Hur får avdelningarna Notarized i Ohio

Under Ohio lag måste Ohio intyg om titeln vara attesterad för ett antal transaktioner, såsom försäljning av ett fordon eller överföring av äganderätten, i syfte att förhindra bedrägerier. För att få en titel attesterat i Ohio, måste du verkar fysiskt inför en notarius publicus och skriva ditt namn. Saker du behöver Arkivfoto identifiering
Visa fler instruktioner
1

Hitta en registrerad notarius publicus. De flesta banker, postkontor och kontorister av domstolar som har en anställd som är registrerad och kan NOTARIELL dokument. Den Ohio statssekreterare kontor upprätthåller också en databas över alla aktiva notarie registrerade hos staten Notarius kommissionen, tillsammans med utgångsdatum för sin provision.
2

Presentera din fotolegitimation till notarius publicus. Ohio Revised Code kräver att varje person att presentera en officiell fotolegitimation när en titel är attesterad.
3

Fyll någon av den information som behövs om titeln. Till exempel, om du tilldelar ägandet av ett fordon till en annan person, måste du fylla i den nya ägarens namn och bilens mätarställning.
4

Bli och skriva ditt namn på baksidan av din titel framför notarius publicus om du säljer bilen.
5

svara sanningsenligt när notarius publicus administrerar eden och bekräftelse av dokumentet. Den Notarius publicus kommer att fråga om du svär eller intygar att innehållet i dokumentet är sanningsenliga och korrekta och att du signerade det fritt. Notarien kommer då att underteckna, datum och anbringa notarie sigill på dokumentet till NOTARIELL det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-private-sale/79669.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.