Hur du köper en bil på Blankning

Att köpa en bil på en kort försäljning innebär att du betalar säljaren mindre än vad han eller hon är skyldig till långivaren . En säljare bakom i bil betalningar och eventuellt inför utmätning kan vara motiverade att sälja bilen till dig för mindre än lånebeloppet . Som köpare har du lite att oroa sig i en kort försäljning , så länge du får tydlig titel - det är säljaren som ska göra en affär med långivaren för att få ett kort försäljning godkänd . Saker du behöver
Cash
Visa fler instruktioner
1 annonser

Placera på Craigs lista och i lokala tidningar som erbjuder att köpa fordon på blankning . Har pengar att köpa fordonen direkt . Lär dig allt du kan om det aktuella marknadsvärdet av varje fordon du är intresserad av att köpa .
2

Arbeta med säljare som måste övertyga sina långivare för att tillåta blankning . Detta kan innebära att placera pengar för inköp på ett spärrat konto . Spärrade anvisningar ska innehålla det faktum att när det spärrade stänger , kommer du att få fullständig och tydlig titel .
3

Betala överenskommen pris så snart långivaren OKs kort försäljning . Se till att priset är den som överenskommits till - om inte , tillbaka ut ur affären . Se till att du får hela titeln i ditt namn ensam vid den tidpunkt då fordonet är betald .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-private-sale/79635.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.