Hur man säljer en bil i en New York Title Transfer

När du säljer en bil i New York, måste du överföra äganderätten till den nya ägaren. Den säljande parten måste också ge till köparen ägarbevis och ett uttalande av transaktion för Sales Tax så att köparen kan betala någon omsättningsskatt som kan bedömas på köpet. Saker du behöver
DTF-802 blankett
Titel intyg
Köpebrev
Visa fler instruktioner
1

lämna köparen en kopia av Handlingar som styrker att du äger bilen. New York Lagen säger att bevis på ägande består av titeln intyg och köpebrev i bilar tillverkade sedan 1973. Bilar tillverkade före 1973 inte är utgivna titel certifikat, så en överförbar lagfartsbevis intyg från en annan stat kommer att räcka. Vara säker på att inga dokument verkar ha signaturer som har ändrats eller raderats, eftersom DMV inte kommer att acceptera dem.
2

Slutför vägmätaren och skador redovisningsförklaringar på baksidan av titeln certifikatet.

3

Instruera köparen för att slutföra första sidan av meddelandet om transaktion för Sales Tax (blankett DTF-802). Detta formulär kommer att visa inköpspriset för fordonet. Ladda DTF-802 blankett (se Resurser).
4

slutföra den andra sidan av meddelandet om Transaction för Sales Tax. Instruera köparen att ge detta dokument till DMV, men göra en kopia för din bokföring. Detta dokument ger DMV att bedöma korrekt moms att debitera köparen. Säljaren betalar ingen moms.
5

Surrender din registreringsskylt till New York State DMV eller överföra den till en annan bil genom att ta dem till din lokala DMV kontor.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-private-sale/79636.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.