Hur man hittar Övertagna fordon att köpa

Övertagna bilar är inte längre så svårt att hitta. Tidningar och webbsökningar kommer att dyka upp ett antal resultat. De flesta repo bilar beslagtas av polisen eller samlas in av banken från folk som inte kunde betala tillbaka sina lån. Övertagna bilar säljs till reducerat pris, så de är oftast i hög efterfrågan. Repo bilar kan säljas offentligt av banker eller privata auktioner. Bara vara noga med att inspektera bilen så att du inte blir lurade. Saker du behöver
tidningen
Telefonbok
mekaniker
Visa fler instruktioner
1

Leta bilar som har återtas innan de erbjuds till ett offentligt auktion eller försäljning. Du kan göra detta genom att ringa din lokala banker eller kreditinstitut. De vanligtvis håller en up-to-date lista av övertagna bilar.
2 webbsidor

Kolla och telefonbok för repo bilar. Prova att leta efter offentliga auktioner i auto platsannonser avsnitt i din tidning.
3

Räkna ut hur du ska betala för bilen. Repo bil säljare vill slutföra försäljningen snabbt, så du måste ha ordentlig finansiering, cash eller certifierade fonder lättillgängliga. Ansök om lån lånelöfte från din bank eller kredit unionen innan du försöker köpa en bil.
4

reda på hur mycket det året och modell av bil du vill ska kosta. Du hittar denna information i NADA Guide eller Kelley Blue Book. Repo bilar bör vara betydligt billigare än nya bilar. Det exakta beloppet kommer att variera beroende på var bilen var övertagen från och skicket på bilen.
5

Undersök bilen som du har valt. Kontrollera dess körsträcka. Få en rapport fordon historia från Car fax eller Auto Check för att se om bilen har varit i en olycka. Du bör också ha en mekaniker kontrollera bilen. Om allt verkar okej och priset är rätt, köpa bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-private-sale/79625.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.