Hur byta ägare med en POA på DMV i Roanoke, VA

En fullmakt (POA) tillåter en person att agera på uppdrag av en annan person. Det används ofta i fall där någon är sjuk eller inte har förmågan att fatta beslut, men det kan också göras för bekvämlighet, till exempel om någon reser mycket och vill ge en annan person rätt att betala räkningar och hantera finanser .. Virginia Department of Motor Vehicles, inklusive DMV kontoret i Roanoke, tillåter en person med fullmakt att överföra ägandet av ett fordon på uppdrag av någon annan. Överföringen är ungefär som den normala försäljningen av ett fordon, men bevis för POA krävs. Saker du behöver
DMV fullmaktsformulär (VSA 70) katalog DMV Ansökan om registrering av fordon Återbetalning Form (FMS210) - frivillig
Power of
Attorney dokumentation Bil titel
registreringsskyltar
Visa fler instruktioner
1 byte

Rekord av äganderätten information om bilen titel. De köper och säljer man måste notera avläsningen fordonsodometer i uppdraget delen av titeln, och vardera parten skall underteckna och fylla i namn och adresser på titeln. Den DMV rekommenderar, men kräver inte, att signaturerna vara attesterad. Mängden försäljning eller "välgörande gåva" bör också noteras på titeln. Fyll i DMV fullmaktsformulär (VSA 70) och överlämna det till DMV kontorist med bil titel
2

. Expediten kan kräva bevis på fullmakt och göra en kopia av undertecknad och attesterad fullmakt dokumentation.
3

Betala med textning avgiften. Den person som tar besittning av fordonet måste betala en avgift till titel fordonet. Den DMV accepterar kontanter, check, postanvisning, betalkort eller kreditkort. En titel kommer att skickas till den nya bilägaren.
4

Retur gamla registreringsskyltar. Plattorna på bilen som bytt ägare måste ges tillbaka till DMV. Den DMV kan återbetala del av anmälningsavgiften om det finns sex eller fler månader kvar på registrering vid tidpunkten för försäljningen. In en ansökan om registrering av fordon Återbetalning Form (FMS 210) till expediten för en återbetalning.
5

Ring försäkringsbolaget. Den köpande parten måste ha försäkring på fordonet och den säljande parten bör avbryta bilens policy.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-private-sale/79643.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.