Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur vill kolla min Michigan Körkort Status

I delstaten Michigan, kan en person som behöver eller vill kontrollera status för hennes körkort beställa en färdregistreringen rapport. Denna post avslöjar om körkort gäller för närvarande, det finns några punkter bedömas mot din licens och, i vissa fall, uppgifter om eventuella olyckor där du har varit inblandade. I händelse av att tillstånd har återkallats eller upphävts, kommer rapporten visar likaledes en sådan status, enligt den information som registrerats med och underhålls av Michigan statssekreterare (SOS). Den här databasen innehåller information om mer än sju miljoner förare i Michigan, och är tillgänglig för försäkringsbolagen, potentiella arbetsgivare, polis och du, den licensierade förare. Instruktioner
1

Besök Michigan Department of State webbplats. Du hittar en uppsjö av Michigan bofast-relaterad information, inklusive anvisningar om hur man kan få en kopia av din Michigan färdregistreringen. På den vänstra sidan av sidan, leta efter "Körkort & State ID" länken, som är den första i listan. Klicka på länken för att fortsätta.
2

Använd "Sök"-funktionen. Den sida som kommer att ladda har en bildtext "Sök" längst upp på skärmen. Nedanför denna fras är en annan som läser "Hur gör jag ..." Använda rullgardinsmenyn till höger, hittar "Få en körning eller Vehicle Record" länken, ungefär i mitten av menyvalen, och klicka på den gröna cirkeln med ordet "Go" i det.

Billiga 3

Bekanta dig med posten begäran proceduren. På denna sida, med rubriken "Beställa en körning eller Vehicle Record," är en detaljerad beskrivning av vad ett Michigan bofast har att göra för att få en kopia av hans drivande post. Ingår i informationen är den fysiska adressen där ansökningar kan göras (om detta i-person, snarare än per post), $ 7 avgift rekord begäran och när denna avgift måste betalas. Lägg märke till avsnittet "Relaterat innehåll" i slutet av den information, klicka på "begär din egen körning eller Vehicle Record" länken
4

Ladda formuläret rekord begäran.. Här kommer du att se den postadress till vilken du skickar den ifyllda blanketten, eller det faxnummer som kan skickas, förutsatt att du har ett konto med Department of State, eller, betala med kredit-eller betalkort. Rulla ner till botten av sidan och hitta den sista länken med titeln "Record Formulär:. Egen körning /Vehicle Record (BDVR-153)" Genom att klicka på denna länk, kommer formuläret laddas ner till din dator.
5

Fyll formuläret. Läs instruktionerna överst i formuläret, sedan börja fylla i den. Du bör kunna ange information på blanketten med hjälp av datorn, men om inte, fyll ut med en blå eller svart bläckpenna efter utskrift.
6

Mailformulär till SOS. När du är klar, lägg den ifyllda blanketten i ett kuvert tillsammans med $ 7 avgift, och post till Michigan Department of State, Record Lookup Unit, 7064 Crowner Drive, Lansing, MI 48.918-1502. Eller, om faxning, fax till 517-322-1181.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147340.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.