Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man använder en Tow Strap i Californien

Innan du bogserar en bil eller lastbil, du vill vara säker på att du håller fast vid alla de lagar körsäkerheten i det skick som du är i. Kalifornien körning stadgar får inte explicit nämner bogsera remmar, men genom att följa dess tydligt angivna riktlinjer, kan du se till att du kommer att bli bogsering både säkert och lagligt. Att ignorera dessa lagar kommer sannolikt att resultera i böter och överträdelser, och kanske till och med bidra till olyckor, så håll säkerhet i åtanke. Instruktioner
1

Se till att fordonet har en vanlig dragstång, en tunga eller annan anslutning, oavsett om du bogserar via ett lastbilsflak, bärgningsbil eller annat fordon, vilket krävs enligt California Department of Motor Vehicles förordningar . En dragstång är monterad på på fordonet som gör dragande och används normalt för dragande järnvägsvagnar och båtar, medan en tunga är en kulkoppling monterad på undersidan av stötfångaren och lämpligt för att dra släpvagnar och andra fordon. Medan en tungan inte kan tas bort, en dragstång kan.
2

Par både fordon tillsammans med en säkerhetskedja, kabel eller bogsera rem när det dragna fordonet har fäst tungan, dragstång eller annan anslutning. Ta kroken slutet av säkerhetskedjan, kabel eller bogsera rem och bifoga det till tungan eller dragstång, så att det dragna fordonet förblir kopplad till dragfordonet även om tungan eller dragstång lossna.

3

Lägg två ytterligare säkerhetskrav kedjor eller bogsera remmar att knyta fordonen tillsammans innan du kan bli bogsering. Detta är ett krav för California Department of Motor Vehicles. Dessa två säkerhetskedjorna kommer att tillämpas på fordonet på samma sätt som i säkerhetskedjan, kabel eller två rem tillämpas som i steg 2 och helt enkelt erbjuda extra bogsering säkerhet bör någon av anslutningarna lossnar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147198.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.