Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Så här visar License Plates

Visar din licens ordentligt är viktigt så att din bil kan identifieras av brottsbekämpande när det behövs. Det visar också att din bil är korrekt registrerat i den stat där du bor. I vissa stater, såsom Georgien, är du bara skyldig att visa licensen på baksidan av din bil. Andra stater, som Ohio, kräver att du har en registreringsskylt både fram-och baksidan av ditt fordon. I alla stater, behöver du din registrering klistermärke, eller validering klistermärke, som visar din bil nu är registrerad. Saker du behöver
Licensregistrering plattan
eller giltighetsklistermärke
Fyra till åtta skruvar
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera din statens lagar för att se om du är skyldig att ha en eller två registreringsskyltar visas. Se också till att ditt tillstånd inte har några ytterligare lagar om displayen på din registreringsskylt. Till exempel, i många stater som har ett färgat lock registreringsskylt är inte lagligt.
2

Placera din registrering eller validering dekal på registreringsskylten. I vissa stater kommer klistermärke gå till höger, i andra kommer att gå till vänster. Det finns en plats som utsetts på plattan för klistermärke. Den nuvarande dekal är tänkt att täcka upp föregående års klistermärke, så placera den ovanpå den äldre klistermärke. Kontrollera att etiketten inte skymmer de siffror och bokstäver på registreringsskylten från att vara läsbar. Addera 3

Skruva in registreringsskylten på din bil. För att säkra rätt sätt, är fyra skruvar behövs, en i varje hörn. Vissa bilmodeller kan bara ha två skruvar som kan användas för att fästa plattan.
4

Skruva in extra plattan, om det behövs. För stater som kräver två plattor, den främre man vanligtvis inte behöver också ha en validering eller registrering klistermärke. Dra på plattorna för att se till att de sitter fast ordentligt och att inget hindrar att plattans siffror och bokstäver.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146707.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.