Hur säkert bort Valve Springs

Ventilfjädrar kan vara en knepig del att ta bort från en motor på grund av det tryck som de är under. Ta bort en ventilfjäder utan rätt verktyg kan resultera i våras dekomprimering för snabbt och orsakar skada på bil tekniker eller de omgivande komponenterna i en bil. Ventilfjäder avlägsnande kan genomföras säkert med lite tid och tålamod. Saker du behöver
Hylsnyckel
Ventilfjäder komprimeringsverktyget
Container
Visa fler instruktioner
1

bort ventilkåpan. För att ta bort ventilkåpan, är det nödvändigt att lokalisera bultarna runt kanten på locket som säkra det på plats. Använd en hylsnyckel för att ta bort skruvarna. Var noga med att ställa in bultarna i en behållare för att hålla dem från att försvinna. De kommer att behövas vid byte av ventilkåpan.
2

Lokalisera bulten som sitter mellan ventilen våren och tryckstången och ta bort den så att vipparmen kan tas bort. När tryckstången och vipparmen tas bort ventilen våren kommer att exponeras. En ventilfjäder kompressor verktyg över ventilfjäder som kommer att tas bort
3

position. Placera klo ändarna av verktyget under våren och skjut verktyget fram klorna glider mellan spolarna på basen av ventilfjäder.
4

Vrid handtaget på kompressorn verktyget för att utöva påtryckningar till källan och få den att komprimera. Var noga med att hålla ett fast grepp om verktyget medan komprimera ventilfjäder. Vissa ventilfjäderstyrningarna kompressor verktyg har en stationär handtag för att hjälpa till att stabilisera verktyget och våren. Om detta handtag är närvarande, se till att hålla den med handen som inte använder verktyget.
5

Avlägsna metall djurhållare vid spetsen av ventilen. Det finns två djurhållare tas bort och var och en täcker hälften av ventilfjäder. När djurhållare tas bort, kan ventilen fjädern avlägsnas från ventilen. Var noga med att hålla komprimeringen på våren stadigt. Efter ventilfjädern har tagits bort, kan sammantryckningen av fjädern frisätts sakta genom att vrida handtaget av verktyget och lindra trycket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133739.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.