Hur får Transmission Fluid spolas med ett oljebyte

Flushing transmissionen är lika viktigt som att ändra din motorolja. Medan transmissionsolja håller betydligt längre (ungefär 10 gånger så länge som en sakfråga), än motorolja, kör med dålig transmissionsolja ber om en överföring misslyckas. Med detta i åtanke, är det en bra idé att se om du kan ha transmissionsolja spolas samtidigt du har din olja bytt vid 30.000 mil intervall föreslagits av de flesta biltillverkare. Saker du behöver
Lista Phone
lokala bilreparationer anläggningar
Visa fler instruktioner
1

Call din normala bilreparationer butik och fråga dem om de har en certifierad transmission tekniker i tjänst. Om de säger ja, begära en prisuppgift på att utföra en transmission flush samtidigt.
2

Call andra lokala butiker, och ställa samma frågor du ställde den första butiken tills du har flera att välja mellan för din överföring flush och oljebyte service.
3

Bestäm vilken butik har överföringen tekniker, transmission flush kapacitet och bästa tid och pris som passar dina behov.

4

Ring butiken du beslutat om och boka en tid för att få de tjänster som utförs. Be att få se den gamla transmissionsolja och tala med överföringen teknikern att få en uppfattning om din sändning interna tillstånd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133427.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.