Hur man installerar en överdimensionerad oljepluggen

Installera en överdimensionerad oljeavtappningsskruv kommer att göra framtida oljebyten mycket lättare eftersom det ger dig en större yta för att ta tag i när du tar bort avtappningspluggen . Byta din fabrik kontakt med en överdimensionerad version är en enkel och okomplicerad procedur som följer samma som en vanlig oljeavtappningsskruv ersättning , oavsett din motortyp eller bilmärke . Saker du behöver
Metric Hylsnyckelsats
Oversized oljepluggen
Oljetråg
Visa fler instruktioner
1

Leta oljeavtappningspluggen under motor vid sidan av oljetråget . Det är en fyrkantig metall pan längst ner på motorn som är placerad framför transmissionen .
2

Placera Oljetråg under oljeavtappningspluggen så att den kan fånga liten mängd olja som kommer att rinna ut som en följd av följande steg . Addera 3

Ta fabriken oljeavtappningspluggen med metriska hylsnyckel . Den specifika skiftnyckel storlek kommer att variera mellan bilmodeller .
4

Byt tändstift fabriken avlopp med överdimensionerade kontakten med respektive metriska socket storlek för att dra åt den överdimensionerade plugg i dess ställe .
< Br > Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/133354.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.