Syntetisk olja & Nackdelar

Det finns en hel del rörliga delar i en bil. Olja hjälper håller de delar rör sig smidigt mot varandra och hindrar dem från att låsa upp. Regelbundna oljebyten att vara säker oljenivåer är där de ska. Förutom att få dessa oljebyten bör bilägarna också överväga om att använda syntetisk olja är rätt för deras fordon. Väder Överväganden

Syntetisk olja hanterar kyla bättre. Det flödar mer fritt och inte tjockna så mycket som konventionell olja gör. Den har också övergångar från varmt till kallt väder med mindre sammanbrott.
Pris

Syntetisk olja kan kosta dubbelt per liter vad konventionell olja gör.


Hållbarhet

läggs materialet i syntetisk olja gör det möjligt att hålla längre utan att bryta ner när den är i ett fordon. Oljebyten är vanligtvis rekommenderas var 3000 miles. Anhängare av syntetisk olja har sagt att syntetisk olja kan vara i en bil under dubbelt så lång tid innan den behöver bytas.
Hög körsträcka och Nya Fordon Till Salu

Syntetisk olja flyter lättare, och därför är det en dålig match för äldre fordon med massor av inre slitage. Syntetisk olja är mer benägna att strömma utanför de avsedda områdena i dessa fordon och risken för läckage är stor.

Syntetisk olja är också rekommenderas inte på nya bilar, eftersom det är så smart att det inte kommer att tillåta nya motordelar till en början skaver mot varandra de sätt de borde.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/133286.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.