Hur man reparerar en Överhettning Honda Civic

Överhettning fordon kan vara farligt och potentiellt orsaka irreparabla skador på ditt fordon om de inte hanteras på rätt sätt. Det finns flera bombsäkert sätt att berätta om din Honda Civic är överhettning, såsom moln av rök strömmade från under din huv, samt ett "H" läsning på instrumentbrädan temperaturmätare. Det är viktigt att agera snabbt och noggrant när reparera din överhettning Honda Civic, för att skydda dig själv och din bil. Saker du behöver
Kylvätska
Infraröd termometer
Telefon
Visa fler instruktioner
1

parkera din Honda Civic i säkert läge på axeln av vägen . Låt motorn svalna helt innan du inspekterar skadorna. Öppna huven på bilen och förbereda sig för att undersöka orsaken till överhettningen.
2

Survey nivån av kylvätska i plasten kylvätskan reservtank. Om din bil inte är att upprätthålla tillräckliga nivåer av kylvätska, kan bilen inte är korrekt kylas och kommer inte att fungera. Det kan finnas en läcka i reservtanken, vattenpump eller en av slangarna. Refill reserven tanken helt med kylvätska och se om vätskeförlust fortsätter.
3

Kontrollera skicket på din radiator med en infraröd termometer. Sök efter rost eller smuts som kan orsaka blockering, radiatorer är benägna att utveckla uppbyggd över tiden. Om du tror att du har en igensatt kylare, spola med vätska eller radiatorn kan behöva bytas ut.
4

Kontakta en mekaniker om du inte kan felsöka problemet. Många auto-organ reparationsverkstäder erbjuder gratis bogsera tjänsten. Håll nödbelysning på tills hjälp anländer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129919.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.