Hur man uppgraderar däcken på en motorcykel

Däcken på motorcyklar måste bytas ut med jämna lika bildäck gör. Konsekvent ridning på trottoar eller ens grusvägar kan bära ner gummit och göra däcken osäkra. Även om du inte har ridit din motorcykel, kan du fortfarande behöver nya däck eftersom, över tid, förlorar gummit i dina däck sin elasticitet. Så länge som du behöver nya däck, kan du överväga att få en uppgradering. Instruktioner
1

hitta däck som passar med den typ av uppgradering som du letar efter. Standard sport däck är det bästa alternativet om du planerar att få din motorcykel ut på gatan för första gången på ett tag. Men om du planerar att rida med högre hastighet, exempelvis på motorvägar eller ens i loppen, anser racerdäck.
2

Leta efter däck som är gjorda av mjukare gummi om du vill uppgradera till däck med mer dragkraft. Den mjukare gummi hjälper dig att uppnå mer dragkraft, men de kommer att slitas ut snabbare än vanliga däck. Addera 3

Leta efter däck som är gjorda av fastare gummi om du uppgraderar ta några resor. Det fastare gummit kommer att hålla upp bättre under ökad körsträcka.
4

köpa nya däck, inte använda sådana. Om du uppgraderar din motorcykel däck, är det inte dags att köpa begagnade däck. De kommer inte att ge dig den extra prestanda du söker efter.
5

Hitta rätt storlek för din motorcykel. Du kanske kan passa en något större däck på din motorcykel, men detta utgör inte en uppgradering. Om däcket inte passar kommer det hämma prestanda din motorcykel. Korrekt storlek kan hittas genom att konsultera manualen, titta på sidoväggen av dina nuvarande däck om de är rätt storlek eller kontakta tillverkaren eller en återförsäljare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127341.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.