Hur man byter Vindrutetorkare på Acura Integra

Den Acura Integra är en högpresterande maskin känd för fart och kontroll. Ett inslag som din Integra måste ha för att tillåta dig att utnyttja sin snabbhet och kontroll är en ren vindruta. Torkarbladen kan bli gammal från överanvändning och tid. När detta händer, är det viktigt att du byter ut dem omedelbart. Saker du behöver
Nya torkarblad
Visa fler instruktioner
1

Inspektera knivarna Vindrutetorkare på din Acura Integra om du inte är säker på att de behöver bytas ut. Ett tydligt tecken på gamla blad är deras oförmåga att torka bort vatten vid regn. För att kontrollera bladen, luta din Acura huva och dra bladen uppåt tills de sticker rakt i luften. Om bladen är skev och ridit, är det dags att byta dem.
2

Ta bort bladen genom att hitta låsmekanismen speciellt till din Acura Integra. Det finns två klämmor på insidan av bladet längs basen. Dra ut dessa. Bladet ska lossna och kunna lätt avlägsnas vid denna punkt. Addera 3

Inspektera bladet för ett varumärke och serienummer. Om du inte kan hitta den här, ta in bladet till en bildelar butik och berätta om du behöver en ersättare till din Acura Integra. Ange vilket år du har, eftersom olika år Integras har olika vindrutan torka mekanismer.
4

Vänd upp dina vindrutetorkare igen och montera bladen på ungefär samma sätt som du tog bort dem.

5

Vänd dina knivar på plats och testa dem. För att testa blad, letar du upp knappen vindrutetorkare på din Integra rattstången. Tryck på knappen som avger en stråle av vatten och vrid bladen till alla fem inställningar för att säkerställa de nya har installerats korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124210.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.