Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hur man målar flammor på en Mustang

En Ford Mustang är praktiskt definitionen av en amerikansk muskelbil. Många bilentusiaster söka Mustangs att återställa för racing, som visar, eller bara för att de alltid velat ha en. Ägarna vill att deras bil för att se sitt bästa, och vissa ägare tror att lägga flammar diagram till det yttre är ett sätt att uppnå detta. Det är inte en lätt uppgift, och tar skicklighet om du försöker att göra det själv, men det kan göras, och bilen kommer att se bra ut när du är klar. Saker du behöver
Papper
Pencil
Biltvätt
Sandpapper
Pre-måla tvätta
Presenningen Tape
eller maskeringspapper
sprutpistol
Airbrush

Visa fler instruktioner
Förbered Paint
1

Rita en design för lågorna du vill ha på din Mustang, eller anlita en konstnär eller erfaren anpassad bil målare rita en åt dig.
2

hjälp av en produkt som tar bort allt vägdamm, sot och fett, tvätta bilen för att göra det så rent som möjligt.
3

Sand alla bilar paneler som ska målas med eld, och sedan tvätta dessa områden med en pre-lackrengöringsmedel.
4

Använda fin linje band, börja lägga ut dina flammor. Den tunnare bandet, desto mindre chans för färgen att läcka igenom eller utanför lågan området. Inne lågorna, använd en bredare tejp för att täcka området
5

Använd målartejp och plast, eller något stort papper, för att täcka de områden runt elden -. Den övre delen av bilen . Addera Måla Flames
6

Börja med en primer så bilen färgen inte lyser igenom den ljusaste färgen på dina flammor. En vanlig sprutpistol är det bästa verktyget att använda för denna process.
7

Börja måla lågorna, ljusaste färgen först, skiktning och utforma som du önskar, och avsluta med den mörkaste färgen. Använd en airbrush för lågorna, och flytta den hela tiden. Håll också airbrush omkring sex till åtta inches bort från bilen ytan. Detta kommer att bidra till att säkerställa en jämn färg jobb.
8

Ta bort papper eller folie, liksom all tejp används, när färgen är torr. Tvätta bilen igen för att befria eventuella rester från dessa material.
9

Spray en klarlack över hela bilen när kroppen är torr. Detta skyddar alla dina färg, och speciellt dina eld, eftersom de nyligen målade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93441.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.