Svenska Bil >> bilentusiaster >> Monster Trucks >> Content

Hur man väljer en lyftanordning för en Jeep Wrangler

Lifted Jeepar är mycket populära i terrängförhållanden tävlingar och klubbar. Genom att lägga till en hiss till en Jeep Wrangler, kan du förbättra sin off-road prestanda på lera, stenar, stigar och andra ytor. Lyft en Jeep Wrangler tillåter dig att ändra kroppen och däck av jeep med delar som inte får plats på en stock Wrangler, speciellt större storlek off-road däck. Instruktioner
1

Forskning grundläggande information om fordonslyftar och allvarligt överväga för-och nackdelar av att lyfta din Jeep.

Förbättrad off-road prestanda är den främsta fördelen med att lyfta en Jeep Wrangler . Några nackdelar med att lyfta en Jeep Wrangler inkluderar minskad bränsle körsträcka, en högre tyngdpunkt, mer belastning på motorn och drivlinan, och en ökad sannolikhet för att du kommer att rulla bilen. Jeep Wranglers redan anses vara ganska hög risk för valsning och erbjuder lite skydd i händelse av en olycka, så den ökade risken tillsätts genom att installera en hiss är inte något att se lätt.

Enkelt uttryckt, lyft din Jeep kommer att öka oddsen för mekaniska fel och olyckor, och kan upphäva fordonets tillverkare garanti samt. Innan du någonsin titta på en lift kit, bör du bestämma om du är villig att ta på sig de extra risker som är förknippade med att driva och underhålla ett upplyft fordon.
2

Bestäm vilken storlek lyfter du vill. Jeep lift kit kommer i en mängd olika storlekar och kan lägga så lite som 2 inches eller mer än en fot på höjden av ditt fordon. De mindre hissar kan du lägga något större däck och ger dig allt så något förhöjd markfrigång på stigar. Fördelarna med att installera en mindre hiss är att mindre hissar är billigare och minimera nackdelarna med att lyfta din Jeep. A 2 - eller 4-tums lyft bör inte drastiskt ändra hur din Jeep körningar eller enheter

Större hissar är dyrare, kräver ofta att modifiera andra delar av fordonet utöver fjädring, och kommer drastiskt påverka. hur din Jeep Wrangler handtag, både på trottoaren och off road. Ju större hissen, desto mer anstränger man kommer att sätta på fordonet och mindre säker blir det. Större hissar ger mycket mer utrymme off road än mindre hissar, vilket ger stora mängder markfrigång och även låta en Jeep att korsa vattnet utan att få sin motor blöt.
3

Forskning olika märken och typer av hissar och bestämma vilken hissen är rätt för dig och din stil terrängförhållanden. Olika liftar är designer med specifika uppgifter i åtanke, såsom mudding kontra sten krypande. Det finns också olika lyft och alternativ fjädring, beroende på vilken modell av Wrangler du lyfter. Många tillverkare gör hissar för Jeep Wranglers, även om inte alla lyft tillverkare gör hissar för alla de olika modeller av Wrangler. Dina valmöjligheter kan begränsas av huruvida din Wrangler är en CJ, YJ, TJ eller JK modell. Anpassade hissar kan också byggas av lokala tillverkare och butiker kroppen, så om du hittar något specifikt du söker, kan du kanske gå till en lokal butik och har hissen egenbyggda och installeras på din Jeep.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/monster-trucks/92935.html

Previous:
Next:

Monster Trucks

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.