Svenska Bil >> bilentusiaster >> Low Riders >> Content

Hur man installerar Hydraulik på en bil

Så du har bestämt att du behöver uppgradera din Bromshydraulik att kompensera för det nya bromssystemet. Installera bil hydraulik kan tyckas svårt, men du kan göra det med en del verktyg och lite kunskap. Så här installerar bil hydraulik så du är säker på din nya bromsens stoppa kapacitet. Instruktioner
1

Sätt upp bilen på en lyft för att du inte vill installera hydraulik på en bil utan en. Om du inte har en, låna ett garage hiss för att göra jobbet mycket enklare.
2

bort pedalstället, booster, då huvudcylindern. I de flesta fall finns det en klämma som håller pedalstället till boostern. Använd dina nycklar och en bra Clymer eller Hayes handbok som referens för ditt fabrikat, modell och år av bilen för att göra detta.
3

Byt bromsledningarna med nya och ta bort bromsok som är inte längre bunden till de gamla skivorna. Ta distributionen blocket efter du har kopplat den linje som matar de bakre bromsarna.
4

Installera en ny booster, huvudcylindern och elcentralen. Följ tillverkarens anvisningar och se till att delen är kompatibel med ditt märke, modell och årsmodell på bilen. Fäst nya booster till pedalen montering med samma klipp. Installera ett "T" passande att jämnt fördela vätskan till båda främre bromsarna.
5

Hook linjerna upp till bromsok, "T", huvudcylindern, elcentralen och de bakre raster . Kontrollera alla anslutningar och blöder bromsarna efter installationen. Har en kompis inspektera ditt arbete eftersom med alla dessa rader, är det lätt att missa en.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/low-riders/92872.html

Previous:
Next:

Low Riders

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.