Svenska Bil >> bilentusiaster >> begreppet fordon >> Content

Hur Design framtidens bilar

Futuristiska bilar är snygg i sin design. Många futuristiska bilmodeller utnyttjar släta organiska former som långsträckta sfärer eller böjda triangulära former. Helt enkelt låta fantasin flöda är ett av de bästa sätten att utforma en futuristisk bil. Din futuristisk bildesign kan vara en del av en klass projekt om framtiden för bilindustrin eller för skojs skull. Saker du behöver
Papper
Drafting penna
svart bläckpenna
Kneaded suddgummi Clip Art markörer
Visa fler instruktioner
1

Draw upp och ned triangulär form för kroppen av bilen. Rita hjulen med två rektangulära former som kommer ut av det nedre vänstra och högra sidan av bilens kaross.
2

Rita en trapetsformad som har en kortare topp än botten för att göra framrutan /taket av bilen. Placera denna form i mitten av den linje som gör den övre delen av bilens huva. Anslut en diagonal linje från den högra sidan av trapetsen ner till det övre högra hörnet på bilens kaross. Gör samma sak på vänster sida.
3

Lägg två små vertikala rektanglar mot toppen av varje diagonal linje som du placerat på sidan av framrutan /taket. Dessa kommer att fungera som stabilisatorer för bilens spoiler. Bifoga en böjd horisontell rektangulär form över de två vertikala rektanglar för att skapa spoilern.
4

Lägg en något diagonal linje i mitten av huven på bilen. Lägg två cirklar i de övre vänstra och högra hörnen på framsidan av bilen. Rita två diagonala rektanglar nära botten framsidan av bilen för strålkastarna. Lägg tre små cirklar inuti denna form.
5

Radera alla överlappande linjer på din futuristisk bil som du inte längre behöver. Trace över alla blyertslinjerna du vill behålla med en svart bläckpenna. Låt bläcket torka i fem minuter och sedan radera penna linjer.
6

Färg bilen precis som du vill med konstmarkörer. Att färga bilen på samma sätt som i det här exemplet, färga hela kroppen och spoiler på bilen ljuslila. Lägg mörkt lila runt botten av fönstret främre och i de små spoiler stöden. Färg fönstret /takytan grå och ljusen huvudet ljusgul. Lägg vanlig gul runt strålkastarna för att göra den ljusare området verkar vara lysande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/concept-vehicles/91584.html

Previous:
Next:

begreppet fordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.