Skillnader mellan en Escalade & Escalade Platinum

Med lanseringen av sin 2011 modell, har Cadillac Escalade sport utility vehicle (SUV) gick in i sin tredje generation av produktionen. Escalade har blivit Cadillac flaggskepp modell på grund av dess enorma popularitet. Liksom många bilmärken, har Cadillac producerat Escalade i olika typer, inklusive standard Escalade och Escalade Platinum. Platinum stannar med den traditionella basen och formen på Escalade, men med mer glitter. Pris

mest omedelbart märkbara skillnaden mellan 2011 Escalade och Escalade Platinum ligger på prislappen. Den Escalade basmodellen startar på $ 63.160 och kan köra upp till $ 84, 880. Den 2011 Platinum versionen börjar på $ 82.290 och kan gå upp till $ 87,630. Därför kan skillnaden mellan en standard 2011 Escalade och 2011 Escalade Platinum kosta en nästan $ 20.000.
Interior

Escalade Platinum s inredningsdetaljer som skiljer den från basmodellen . Cadillac utrustat alla säten med premium TEHRMA läder på alla säten och ratten, vilket också är uppvärmd. Cadillac adderar fransk sömmar och Cadillac gradbeteckningar att kontrastera med läder. Också, äkta olivolja aska och burled valnöt trim accent interiören. Även om Escalade modell levereras med standard lädersäten och läderklädda ratten, det är inte uppvärmd.

Värms och kyls mugghållare, uppfällbara fotsteg, taklucka och CD-växlare alla är standard på Platinum-modellen, men är inte tillgängliga för basen Escalade modellen.
Underhållning

Escalade Platinum-modellen är utrustad med en massiv nöjescentrum, inte i basen Escalade modellen. Systemet har en in-dash och baksätet DVD, samt en nedfällbar 8-tums skärm. Två trådlösa hörlurar ingår också. Emellertid kommer Escalade basmodellen med en CD-spelare, MP3-anslutnings-och navigationssystem. Addera Exterior

Medan dimensionerna och övergripande utseendet förblir densamma mellan Escalade och escalade Platinum, uppvisar de några skillnader. Den Escalade Platinum är utrustad med LED och IntellBeam strålkastare, till exempel. Dessutom kommer Platinum modell standard med 22-tums Multispoke kromade fälgar.
OnStar

OnStar Emergency Services är standard på Platinum Escalade modell men inte basen Escalade. Denna tjänst ger direkt hjälp med att trycka på en knapp. Emellertid kommer OnStar Automatic Crash Response och Fordonsdiagnos standard på båda modellerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99943.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.