Specs på 2008 Subaru Impreza

2008 års Subaru Impreza kom i tre olika modeller: basen 2.5i, Outback Sport och WRX. Varje fordon har sin egen uppsättning unika specifikationer catering till olika typer av förare med olika budgetar. All-Wheel Drive

Både WRX och Outback Sport inkluderar en avancerad fyrhjulsdrift Subaru drive funktionen kallar ett "fordon dynamiskt styrsystem." Om, till exempel, börjar en av er hjulen att glida på grund av is eller löst grus, kommer dina övriga hjulen kompensera för att förhindra förlust av kontroll. Den funktionen kommer som tillval på basmodellen.
Hästkrafter och vridmoment

2.5i motorn, som kommer i basen och Outback modellerna Sport, levererar upp till 173 hk och 170 fot pounds av vridmoment. Den WRX motor ger betydligt mer kraft vid maximalt 224 hk och 226 foot-pounds av vridmoment.
Safety

Alla modeller inkluderar låsningsfria bromsar med krockkuddar placerade för föraren och passageraren på framsidan, sidan och gardiner. Både WRX och Outback Sport har skivbromsar bak, medan basmodellen endast omfattar bakre trummor bromsar. Varje fordon levereras också med ett larm för att förhindra stöld.
Hjul och Suspension

Basmodellen är utrustad med 16-tums stålfälgar, medan Outback Sport och WRX båda kommer med 17-tums lättmetallfälgar. Den WRX och Outback har också sport-trimmade suspensioner konstruerade för att hantera snäva kurvor och ojämn terräng.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99887.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.