Hur till Ändra Gears på en Jerico Transmission

Den Jerico transmissionen är en fyra-växlad manuell växellåda. Den Jerico transmissionen är vanligt förekommande i racerbilar eller bilar som deltar i dragracing. Den manuella växellådan ger föraren möjlighet att justera växelspaken och kopplingen manuellt, beroende på körförhållandena. Detta ger föraren mer kontroll när man kör upp och ner backar. Instruktioner
1

Lokalisera de manuella växla till höger om dig, när du sitter i bilen. Bli bekant med känsla och platsen för varje växling. Bilen ska stå i neutralläge, vilket betecknas med "N" eller "Neutral" på växelspaken. Tryck ned den vänstra pedalen kopplingen och flytta pinnen och tillbaka till
2

olika redskap.
3

Aktivera kopplingen genom att trycka ner den och flytta växelspaken i "Drive"-läge. Bilen kommer att börja röra sig långsamt och du kan känna bilen bakut om du släpper kopplingen för snabbt. Det blir lättare med tiden.
4

Tryck foten på gaspedalen på höger sida för att samla fart under körning.
5

Switch i första och andra växeln genom trycka ner växelspaken och flytta den uppåt eller nedåt till "1" eller "2" växel.
6

Använd nedväxling när du är på väg nedför en sluttning. Detta kommer att ge mer acceleration efter behov. Du kan göra detta genom att ta bort foten från höger pedal - gaspedalen - och trycka ner kopplingen. Flytta till lägre växel och släpp kopplingen när du ansöker gas.
7

Applicera växeln till parkeringsbromsen och lämna växelspaken bakåt eller "1st" att sätta parkeringsbromsarna på.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99884.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.