VW Vanagon Nyttiga Tricks

VW Vanagon var nästa generation ersättning för Micro-Bus eller "Kombi". Den Vanagon hade många konstruktionsfel, inklusive återkallas för felaktiga bränsletankar, som rapporterats av National Highway Traffic Safety Administration i november 2010. Trots bristerna, kan vem som helst delta med ett Vanagon göra några små förbättringar för att göra den mer tillförlitlig och användarvänlig. Motor Sealing

original "Waterboxer" motorn var benägna att läcka, som rapporterats av Volkwagen expert reparation tekniker Adam Galaski, med 20 års erfarenhet av att arbeta på Volkswagens. Galaski stateed att han observerade waterboxer motorer utan läckage, om motorn hade ingen eftermarknaden sealer på huvudet packningar. Han rapporterade vidare att Volkswagen har infört en ny typ av sealer, vilket bör stoppa vattnet läcker från huvud-till-blocket sömlinjen.
Rättslig prövning Hjälp

Om en Vanagon motorn har problem och ägaren har reparationer räkningar, rättsliga åtgärder för ersättning för reparationer räkningar kan vara tillgängliga. På grund av läckage och andra problem med många motorer utfärdade Federal Trade Commission en order till Volkswagen i juli 1988. En ägare begärs av FTC att kontakta Better Business Bureau eller Volkwagen of America Corporation, för att fråga vad anlita är tillgänglig under skiljeavtal.
Sound Proofing

Du kan lägga in extra ljudisolering till dörrar och invändiga paneler. Auto ljudisolering material finns på många butiker auto utbudet och lägga in extra ljudisolering på insidan panelerna kommer att minska väg-och andra yttre buller.
Extraljus

Extra innerbelysning kan tillsättas i till Vanagon. Många små batteridrivna lampor finns, och dessa kan läggas in i det inre. Dessa lampor har inbyggda minne på lim för att montera dem. De flesta av dessa små lampor är självförsörjande med hjälp av en storlek D batteri, så att du inte behöver köra komplicerad kabeldragning till Vanagon batteri. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99781.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.