Vilka är specifikationerna för Ford Focus ST-2?

Ford Focus ST-2 är en variant av den traditionella inriktningen konstruerad för prestanda. Fokuserar som bär ST Moniker uppgraderingar har prestanda, styling accenter och ytterligare funktioner. ST-2 är bara en underavdelning av ST-serien, med ST, ST-2 och ST-3 alla skryter olika funktioner och specifikationer. Body Styling

ST-2 finns med antingen tre eller fem dörrar. Kroppen lister på bilen är utformade för att vara mer aggressiv än den traditionella fokus medan dubbla avgasrör och ett mesh grill indikerar att bilen är konstruerad med mer än dag-till-dag pendling i åtanke. ST-2 har även aluminiumfälgar och en bak under stötfångare diffusor. Medan standarden ST-2 kommer med en traditionell lack, variationer finns i ljus orange eller med racing ränder.
Prestanda

Focus ST-2 har en maxhastighet på 150 MPH. Fordonet kan gå från 0 till 60 på 6,8 sekunder. Focus ägare måste använda blyfri bensin i bilen, med vardera 12,1-liters tank som varar ungefär 368 miles. Focus ST-2 har en ungefärlig körsträcka stadsgas av 22 miles per gallon medan motorvägen förare kan förvänta sig cirka 27 miles per gallon.
Säkerhetsinformation

ST-2 kommer med många säkerhetsåtgärder. Fordonet har låsningsfria bromsar, antisladdsystem samt förare och passagerare krockkuddar. Ett larm är standard på ST-2, med främre sidokrockkuddar och säkerhetsbälten bältessträckare. Den rattstången kan låsas för att förhindra stöld.

ST-2
ST-2 Funktioner har metall-färdiga pedaler avsedda att bidra till dess prestanda estetiska, i Förutom Recaro framsätena. Fokuserar med den ST-2 etikett har också en mängd unika interiör och funktioner exteriör. Bilen kommer med en uppgraderad Sony ljudsystem med inbyggd CD-spelare. På utsidan, ett Quickclear vindruta, Bi-xenon-strålkastare och LED-bakljus med och bidra till den övergripande bilens körbarhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99707.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.