1983 Toyota Truck specifikationer

Den kompakta Toyota pickup blev ett populärt val för många förare i slutet av 1970 och början av 1980. Gaskrisen fortfarande rasar, och dessa effektiva mickar genomgick ett uppsving i popularitet. Dessa mickar är inte konstruerade för tungt arbete plikt, de riktade konsumenter som behövs för att ha lite extra utrymme att dra några saker och gaseffektivitet en full-size pickup kunde inte erbjuda. 1983 års modell presenteras fyra olika trim stilar i pickups. 1983 Toyota Truck 2WD Diesel

En av få kompakta pickuper som finns i en diesel modell, två-wheel-drive, 2,2-liters diesel alternativet vädjade till flera köpare. Den innehöll en lång säng och kan producera upp till 62 hästkrafter och 93 fot-lbs. av vridmoment. Denna modell har chassit koden "LN40" och motorn koden "L."
p Det kommer i blått, blå metallic, brun metallic, creme, mörkgrå metallic, högblank svart, guld metallic, ljusgul, röd , terrakotta och vitt.
1983 Toyota Truck 2WD Gas Engine

Denna modell kommer i kort-säng, lång säng och chassi-bara konfigurationer. Den har en 2,4-liters motor som kan producera upp till 96 hästkrafter och 129 mul-lbs. av vridmoment. Den levereras i samma färger som den 2WD diesel trim, och köpare kan besluta om en säng option på köp.

Denna två-hjulsdrivna modellen vädjade till köpare som använde sina mickar för främst pendling inom städerna och inte för off-road bruk.
1983 Toyota Truck 4WD Gas Engine

Denna modell har samma motor som nämns ovan, men erbjuder en fyra-wheel-drive alternativet . Färgskalan är densamma för denna modell också. Den levereras med en kort eller en lång låda, men inte som ett chassi-enda modell.
1983 Toyota Pickup Mojave Edition

Toyota erbjöd Mojave utgåvan i en begränsad upplaga under senare delen av 1983. Marknadsförs som en lyx pickup, kom det bara i två färger: beige metallic och guld metallic

Toyota producerade endast 3.500 Mojave utgåva pickups under 1983 års modell.. Det erbjuds samma 2,4-liters motor och kom med skålade säten och krom stötfångare, och det inte har Toyota logo på framsidan eller baksidan av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99636.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.