VW TDI Jetta Cup Car Specs

Volkswagen Jetta TDI Cup Street edition är en kompakt, sportig tyska sedanmodell som är utformad utifrån Jetta TDI racerbil, som tävlade i Volkswagen Jetta TDI Cup racing serien. Den 2010 Volkswagen Jetta TDI Cup Street edition är utrustad med en ren dieselmotor, en europeisk sport suspension, en stilfull interiör och en sportig bodykit. Prestanda

Drivs med en 2,0-liters turboladdad TDI-motor med ren diesel tekniken har Jetta TDI Cup edition 140 hk med en vanlig sexväxlad manuell växellåda. Den Jetta TDI Cup edition ger ut 30 mpg för stadskörning och 41 mpg för landsvägskörning. Utrustad med en sport-fjädring, har Jetta TDI Cup edition större bromsar än beståndet Jetta bromsar. Jetta bromsar är också avstämd med röda bromsok. Addera Interiör

Jetta TDI Cup sport en rymlig interiör precis som aktiemarknaden Jetta, men med ytterligare läder trim, sport säten, läderklädd ratt och pedaler legering. Den Jetta TDI Cup edition har också frivilliga växelpaddlar fästa ratten och fällbara baksäten för extra bagageutrymme.
Exterior
Volkswagen Jetta TDI Cup Street edition har en modern exteriör.

Jetta TDI koppen har en valfri TDI skålkroppen-kit paket som liknar den hos racing serien. Med samma främre stötfångare, sidokjolar, bakre stötfångare läpp, bål spoiler och mörklagda galler med på tävlingsbilen. Jetta är också utrustad med 18-tums Charleston fälgar, lågprofildäck och ett lågt luftintag som är täckt av en honungskaka mesh.
Safety

Volkswagen Jetta TDI Cup Street edition har samma standard front-och sidokrockkuddar som beståndet Jetta och den är tillverkad med standard ESP, Electronic stabiliseringsprogram, teknik, alla 2009 och senare Volkswagen-modeller har denna funktion. Med sensorer som uppskattar och beräkna förarens styrning och bromsning, hjälper ESP-systemet kontrollerar fordonets dragkraft och styrning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99390.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.