Hur man förvandlar en Toyota Tacoma till en Off Road Truck

Toyota Tacoma är en ganska populär modell lastbil att använda för terrängförhållanden, särskilt eftersom de flesta Tacomas lossna utställningslokalen golvet redo för lite off-road action. Toyota Tacoma kombinerar tillförlitlighet Toyota bilar är kända för med terrängegenskaper som kommer som standard med praktiskt taget varje pick-up truck närvarande på marknaden. Genom att göra ytterligare ändringar i Tacoma, kan du förbättra dess prestanda off-road och göra det till en top-notch terrängkörning maskin. Saker du behöver
Däck
Lift
Winch
Off-road stötfångare
Visa fler instruktioner
1

Lyft din Tacoma för att förbättra markfrigång och möjliggöra att sätta större off-road däck på lastbilen utan att ha dem skrubba. Skrubber uppstår när däcken skaver mot kroppen eller fendrar i lastbilen och kan skada dina däck eller fordon. Hissar varierar i höjd från ett par inches till väl över en fot. Din Tacoma bör kunna passa 31-tums off-road däck när den lämnar fabriken, men du kan gå upp till 44-tums däck eller högre med rätt storlek på hissen. Det är upp till dig hur högt du vill gå, är större inte alltid bättre, beroende på vilken typ av terrängförhållanden du planerar att göra. Till exempel, om du gör din Tacoma alltför högt, kommer du snart att upptäcka att det inte passar ner alla smala stigar.
2

Uppgradera dina däck till off-road däck. Det bästa märke, storlek och däck skuren för din Toyota kommer att bero på vilken typ av terrängförhållanden du planerar att göra med din Tacoma. Det finns off-road däck speciellt för mudding, turridning, sand och sten krypande. Välj däck som är utformade för att ge dig en fördel när terrängkörning i den typ av terräng du planerar att köra igenom oftast.
3

Ta din Tacoma till en mekaniker som specialiserat sig på off-road ändringar och har mekanikern vattentäta viktiga delar av din motor och drivlina. Du kanske också vill installera en överdimensionerad off-road radiator, nötkött upp ditt kylsystem och om du planerar att spendera mycket tid passerar vatten eller leka i leran, kanske du vill ha ditt intag snorklade hålla vatten ur din motor.
4

Installera off-road stötfångare med en vinsch. Vinschen ger dig möjlighet att få din Tacoma ur knipa eller djupa hål utan att behöva dras ut av ett annat fordon. Se till att vinschen är byggd för att tåla dra minst ett halvt ton av vikt att se till att du inte bränner upp motorn utvinna din fullastad Tacoma.
5

Fortsätt ändringar som behövs. En off-road truck är en ständigt föränderlig projektet och ju mer tid du spenderar off road, desto fler funktioner du kan bestämma att du vill lägga till eller ändra på din Tacoma. Det finns bokstavligen hundratals eftermarknaden delar tillverkats speciellt för off-road bruk som du kan hitta komma till hands eller som gynnar dig, din Tacoma och din unika off-road körning stil när du är på banorna.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99334.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.