Porsche GT3 RS Specifikationer

Porsche 911 GT3 RS är en ännu mer extrem version av GT3, vilket redan är en av företagets mest fokuserade väg bilar. Den GT3 och GT3 RS är båda utformade för att maximera förarens inblandning, med högvarviga sugmotorer (snarare än turboladdad) och sport-fjädring och inställningar broms. Den GT3 RS är en begränsad produktion sportbil med en fokuserad syfte, vilket är att ge maximala förare spänning och maximal varvtider när den drivs i en racerbana miljö. Motor och växellåda

GT3 RS använder GT3: s 3,8-liters platt-6 motor. Den enda skillnaden är installationen av en mer lättflytande luftfilter i motorns luftintagssystemet. Detta resulterar i en 15-hästkrafter vinst för totalt 450 hästkrafter, vilket finns tillgängligt på 7.900 rpm. Maximala vridmomentet är samma 317 £ /ft som GT3 producerar. Den GT3 RS redline är 8.500 rpm. RS använder också GT3: s sex-växlad manuell växellåda (ingen annan växellådan finns), men först genom femte växlarna är närmare varandra för starkare acceleration. Det finns också en enda svänghjul fastskruvad på motorn som gör att motorn rev snabbare.
Fjädring, bromsar, fälgar

RS utnyttjar uppgraderade stötdämpare och fjädrar över vanliga 911s och de större krängningshämmare som GT3 använder. Att låta RS att drivas på ett ännu mer aggressivt sätt än GT3, PASM (Porsche Active Stability Management) har ett annat program som inte ingriper snarast i GT3. RS har även dynamiska motorfästen som förändrar hur stel man är när bilen körs. Liksom GT3, presenterar RS 19 tum, mittlåsning hjul som är något bredare på 19x9 fram och 19x12 bak. Hjulen använder något bredare främre och bakre däck för ökat grepp som mäter 245/35ZR19 fram och 325/30ZR19 baktill. Liksom GT3, kommer RS ​​standard med monoblock bromsar, men PCCBs (Porsche Ceramic Composite Brakes) finns som tillval.
Exteriör och interiör

att ställa RS bortsett från GT3 på vilken den är baserad, har Porsche gjort talrika detalj förändringar till det inre och yttre utseende av modellen. Interiören vinner lätta dörrpaneler och lätt, röd dörr drar. Den dörrtrösklar vinst "RS 3.8" märken som gör den bakre mattan och bindestreck. Liksom GT3, gör RS generösa användningen av high-end syntetisk Alcantara, en greppvänlig, tålig mockaliknande material på invändiga ytor. Exteriören använder bredare Turbo karossen, har en större bakvinge och har grafik som endast är tillgängliga på RS.
Prestanda och pris

Enligt Porsche, GT3 RS accelererar till 60 mph på 3,8 sekunder, samma antal som GT3 skryta. Toppfarten är 193 mph. Från och med oktober 2010 har GT3 RS ett rekommenderat pris på $ 135.500.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99282.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.