Hur man identifierar Bil Emblem

För bilentusiaster , att kunna identifiera bilmärken och fabrikat är en nödvändig färdighet . Att känna din bil emblem ( och fordonsindustrin företagslogotyper ) kan verkligen förenkla och påskynda identifiera processen . Detta kan bli knepigt , men om du stöter på mindre igenkännliga bil emblem . Lyckligtvis finns det några saker du kan göra och många resurser som kan göra det lättare för dig att snabbt och korrekt identifiera dessa mystiska bil emblem . Saker du behöver
Bil emblem lista eller fotogalleri ( tryck eller online )
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera om tillverkarens namn förkortas eller på annat sätt införlivat in emblemet. Till exempel är emblemet för Fiat bilar helt enkelt Fiat stavas ut , och Bentley emblem innehålla bokstaven B.
2

avgöra om det är en sällsynt emblem . Om emblemet är helt nytt för dig , är chansen att det inte är en bil märke som ofta har kört eller sett förut . Du kan sedan kontakta en vintage eller sällsynt bil företagslogotyp guide , lista eller fotogalleri för att identifiera emblemet .
3

Anteckna emblem egenskaper . Använder det en symbol , djur eller brev ? Att göra detta bidrar till att du inte kommer att glömma alla relevanta detaljer och ska kunna identifiera emblemet genom att referera till en logotyp guide .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99189.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.