Hur man identifierar en bil av dess Hood Ornament

Även om inte längre vanligt utanför den lyxiga marknaden, huv ornament har en lång historia. Ursprungligen byggd för att obskyra kylarlock, blev hood ornament framstående symboler för tillverkare och modell. Stöld var ofta ett problem, och i kombination med en viss fara för fotgängare i en kollision, har detta gjort huva prydnadsföremål något sällsynt. Identifiera en bil med sin huva prydnad kräver forskning. Även om många nyare huv ornament införliva varumärke eller logotyp, var äldre ofta unika för bilmodell. Med tillräckligt med tid, bör det vara möjligt att identifiera eventuella huvprydnad genom entusiaster webbplatser. Saker du behöver
Hood prydnad
Computer
Visa fler instruktioner
Identifiera en bil av dess Hood Ornament
1

Identifiera vilken typ av ornament bilen har. Det kan antingen vara en logo-baserad prydnad, som den berömda blå-och-vit BMW symbol, eller en "maskot", en skulptur eller siffra vanligt på äldre bilar.
2

Lär vad du kan om bilens historia. Om du vet vilket land bilen kom från, eller ungefär vilket år, kan det begränsa sökningen avsevärt. De flesta bilar med maskotar kommer från 1950 eller tidigare, medan senare-modellbilar har sannolikt logotyper. Några detaljer kan också berätta om bilen var europeiska eller amerikanska, såsom formen av licensen-plattan område, om det finns någon. Europeiska plattor är längre och smalare än de amerikanska.
3

Jämför din prydnad eller fotografier till dem i online-databaser. För logotyp prydnadsföremål, har CarType en välorganiserad databas, uppdelat efter märke. För maskot-typ prydnader, är platsen att leta Mascot Mania. En Google Images sökning på "Hood Ornament Identification Guide" kommer att ta upp en rad affischer som visar historiska huva smycken för de flesta amerikanska märken.
4

Skicka ett e-postmeddelande med en bild på din huvprydnad till administratörer av webbplatser bil entusiast. Om du inte har kunnat hitta några bilder av din prydnad via din egen forskning, kan dessa människor vara villiga att hjälpa till. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99180.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.