Hur hittar GMC Fordonsspecifikationer från VIN-nummer

The Vehicle Identification Number, eller VIN, är mer än bara en slumpmässig serie siffror och bokstäver. VIN på din GMC fordon, liksom alla andra fordon, är mer som en kod. När denna kod dechiffreras, avslöjar det alla de enskilda specifikationer för din bil eller lastbil. Till exempel, de första tre tecknen i VIN identifiera tillverkaren, fabrikat och typ av fordon. De fjärde-through-åttonde tecken avslöjar mer specifika attribut, till exempel vikt rating, serier och motorn. Under tiden, resten av tecknen identifierar fabriken och bilens nummer i produktionsprocessen. Saker du behöver
dator med tillgång till Internet
VIN för din GM fordon
Visa fler instruktioner
1

Hitta ramnumret på din GMC. VIN är oftast placerad på nedre hörnet av vindrutan på förarsidan. Ett annat gemensamt område för VIN är en liten skylt eller dekal som är stämplat på den inre dörrkarmen av förarsidans dörr. Vissa GM-fordon kommer också stämpla VIN på en platta som är fäst på motorn eller motorutrymmet.
2

Kopiera VIN på en bit papper. När du skriver numret ner, vara säker på att du kopierar det exakt. Om du är iväg med bara en bokstav, kommer du inte att kunna korrekt dechiffrera din GMC fordonets specifikation. Därför är det viktigt att dubbelkolla för fel
3

Gå till en dator med tillgång till Internet och få tillgång till följande webbplats:. ". Www.decodethis.com"

4

Ange ditt VIN i utrymmet som lyder "Enter Here VIN." Utrymmet är överst på sidan. När du har angett hela VIN, klicka på "Decode"-knappen. Skärmen kan be dig att välja den trim som närmast matchar din GMC fordon. Välj helt enkelt trim som passar ditt fordon och klicka på "Välj Trim." Om du inte blir ombedd att välja din klädsel, oroa dig inte. Detta bara avser vissa fordon.
5

Använd musen för att scrolla ner på den nyligen laddade sidan. Denna sida kommer att innehålla alla de specifikationer för din individuella GMC bil eller lastbil. Du ska inte bara se information avseende modellen, trim och stil, utan även din motor och hästkrafter /vridmoment.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99066.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.