Vilka är fördelarna med att äga en Mustang?

Om du har överväger att köpa en Ford Mustang, tar några minuter att lära sig om den branta historia Mustang och människorna bakom designen kan hjälpa dig att göra ditt beslut. Lära sig lite om andrahandsvärde skadar inte heller. En lång historia

Du kommer vara en del av en stor Mustang Familj. Den 17 april släpptes 1964 Ford Mustang med förväntningen att deras nya bil skulle vara överkomligt för alla amerikaner. Ford sålde 22.000 Mustanger på den första dagen av försäljningen och efter det första året, sålde de 418.812 enheter, vilket gör den till den mest framgångsrika lanseringen i Ford historia. Ford Mustang har varit en bästsäljande fordon varje år sedan starten.
Högsta Aftermarket Value

Nyligen samlat 2011 Ford Mustang Daytona 500 pace car högsta pris : $ 330.000. Mustangs, både klassiska och speciella upplaga modeller, ta typiskt över genomsnittet pengar på auktioner som Barrett-Jackson. Detta är också fallet med lager Mustangs som har behandlats med kärlek och omsorg.
Eftermarknad Alternativ

Mustang entusiaster av idag är inte annorlunda än de som från förr. Att köpa en Mustang innebär att du förmodligen kommer att vilja "hotrod" det. Nå, kommer du vara i tur med din Mustang.

En av de många fördelarna med att äga en Mustang är att du får tillgång till bästa prestanda delar för att öka stil och hästkrafter på din bil. Du kan även köpa delar direkt från Fords racing division. Dessa är samma delar som Ford använder för sina racerbilar. Addera Carroll Shelby
p Om du äger en Ford Mustang, äger du en del av Carroll Shelby historia, som Shelby var formgivare som gjorde Mustang konceptet. Carroll Shelby har varit involverad i Mustang världen sedan dess.

En av fördelarna med att äga en Mustang är att du kan skicka dina Mustang till Carroll Shelby (för en avgift) och han kan lägga sin personliga prägel som kommer gör din Mustang en högpresterande maskin som kommer att vända huvuden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98951.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.