Ford lastbilar och stadsjeepar

Under senare år har stadsjeepar och försäljningsverksamhet på lastbilssidan såg en uppgång, som människor, särskilt de med familjer, vände sig till dessa typer av fordon som ett elegant sätt att transportera sina barn och varor. De som inte vill köra mini-vans har funnit att besättningsmedlemmar och förlängda hytten lastbilar samt stadsjeepar är en rymlig alternativ till familjen vagnen. Ford Motor Company är en av de biltillverkare som skördat frukterna av hög försäljning under ganska många år. Historia

Ford har tillverkat bilar i årtionden, har börjat tillverka dem i början av 1900. Ford började också tillverkning stadsjeepar, med en av de första att Ford Bronco, 1965. Den Bronco tillverkades i ett försök att konkurrera med CJ-5, som hade tillverkats av företaget som gjorde Jeep. Det brukade vara så att
Funktion

Endast personer som arbetade på gårdar eller ägda rancher var de som köpte lastbilar. Men det är inte längre sant moderna åkare. Det är dock sant att de flesta människor som arbetar på gårdar och egna rancher fortfarande köra lastbil eftersom de är praktiska, men stadsborna har också upptäckt att köra lastbil är inte längre strikt för kollektivanställda och cowboys. Ford gör en lastbil modell som kallas Lariat, vilket gör att ägarna alla klockor och visselpipor av en lyxig bil, med funktionen av en lastbil. Lariat har lädersäten, en multipel-skivväxlare radio, taklucka och fönster och säten. Lariat har också en full bänk i utfällt eller crew cab som rymmer tre passagerare bekvämt. Det finns många Ford SUV-modeller som också presenterar skinnklädsel, soltak och multipel-skiva radioapparater växlare, liksom. Ett exempel är Ford Excursion.
Lastbilstyper

Den mest populära modellen av full storlek Ford lastbilar är överlägset F-serien. I synnerhet har F-150 varit en av de bäst säljande lastbilar för Ford under de senaste 31 åren. De F-150 har antingen en vanlig hytt, förlängd hytt eller Crew Cab och levereras i antingen 4x2 eller 4x4-modellen. Den regelbundna hytten kan passa tre passagerare, medan super hytten och supermodeller besättning kan passa sex. Pris varierar från $ 21.565 för den vanliga hytten till $ 40,910 för platina modellen. Dessutom gör Ford också en modell som kallas Ranger, vilket är en liten lastbil med en kapacitet på 2-5. Ranger priserna börjar på $ 16,395. Också i F-serien är F-250 Super Duty, börjar på $ 25.285 och F-350 Super Duty börjar på $ 26,005.
SUV Typer

Även ett mindre version av Ford Bronco träffade scenen på 1980-talet och blev mycket populära, är Bronco nu ett minne blott. Ford har nu en annan linje av SUV på marknaden, som syftar till att göra körupplevelsen mer lyxig och njutbar. Ford Escape har ersatt Bronco som Fords lilla SUV. The Escape startar på $ 20.435 och plats för upp till fem personer. The Escape levereras också i en hybridmodell, för miljömedvetna SUV ägare. Ford Explorer är en större SUV som har plats för sju och har en prisklass på $ 28.470 till $ 35.550. Ford Expedition är den största av de stadsjeepar och plats åtta, med en prisklass på $ 34.150 till $ 46.905. Alla dessa SUVs är kan bogsera beror emellertid den bogsera vikt på fordonet. Ford använde för att producera en modell som kallas Excursion, som var ännu större än Expedition, dock slutade det produktionen av just den modellen ett par år tillbaka.
Överväganden

lastbilar och stadsjeepar är inte för alla. De som är miljömedvetna kanske vill överväga en mindre, mer bränslesnåla fordon. Men om du söker efter en hybrid, då kanske du vill ge Ford en chans. Bolaget lägger fram en hybrid SUV som kan vara perfekt för någon som söker en mindre SUV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98712.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.