Hur att hitta platsen för E39 bränslepump på ett fordon

Den E39 bränslepumpen bosatt i en BMW bränsletank. Den använder sug att ta bensin ur din tank och fördela det antingen till BMW: s förgasare eller dess insprutare munstycken. Utan en fungerande pump, kan BMW inte få bensinen den behöver för att fungera ordentligt. Du kan hitta platsen för din BMW E39 bränslepump genom att ta bort din BMW: s baksätet och ta bort locken som döljer pumpen. Saker du behöver
BMW bruksanvisning
Brukskniv
stjärnskruvmejsel
2 blixtlåsförsedda plastpåsar
10 millimeter (mm) hylsnyckel
Tvingfäste
Tänger
Dukar
Visa mer Instruktioner
1

Ställ bilens bromsar till "parken" och ta ur nyckeln ur tändningen.
2

Öppna BMW: s främre huven och ta bort den negativa batterikabeln från batteriet för hand. Addera 3

bort BMW: s hela baksätet. Den exakta processen varierar beroende på vilken typ av BMW du äger, eftersom vissa platser kan dras av för hand medan andra kräver en skruvmejsel. Konsultera din instruktionsbok eller kontakta BMW om du är osäker på hur säkert ta bort din BMW baksätet.
4

Skär runt gummit cirkel som omger bränsletankens lock med en mattkniv. Cirkeln har en skruv i mitten och ligger nära kanten av gummibeläggning. Skär mer gummi off, om nödvändigt, för att avslöja den ovala locket bränsletank.
5

Lossa de fyra bränsletanken skruvar med stjärnskruvmejsel och placera skruvarna i en zip-lock plastpåse .
6

Skruva loss bultarna med en 10-mm insex. Placera dem i en andra zip-lock plastpåse.
7

Fäst en C-klämman till bränsleledningen. Den bränsleledningen är pipen som sticker ut från kanten på locket. Dra åt klämman runt bränsleledningen pipen.
8

bort klämmorna fabriken slang med tång. Placera dem åt sidan. Använd en trasa för att rengöra upp några droppar under denna process.
9

Lossa ledningsnätet som fäster baksätet till framsätet för hand. Lyft plattan bränsletanken upp för hand för att avslöja bränslepumpen, vilket är metallröret ligger i mitten av bränsletanken. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/100110.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.