Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man gör en Salt & Cinder Mix för Roads

När is och snö täcker vägar och gångbanor, skapar det osäkra resevillkor för bilister och fotgängare. Ett antal kommuner använder en blandning av salt och aska för att behandla istäckta vägar och för att förhindra att is bildas på asfalt. Saltet smälter isen och hindrar den från att visas igen, medan aska - en typ av poröst berg - ger grepp i nysnön för fordon och reflekterar solljus för att ytterligare smälta is. Villaägare med stora uppfarter eller enskilda vägar kan också använda denna blandning för att avisa de vägar som leder fram till deras garage och bostäder. Saker du behöver Flighter Rock salt
Scale
Kalciumklorid
Cinder
stor blandning hink
Vattentät väskor
Måttband
Arbetshandskar

Visa fler instruktioner
1

mäta längden och bredden på din uppfart eller privat väg med måttbandet. Multiplicera längden gånger bredden för att komma fram till den totala ytan på din uppfart eller privat väg, i kvadratmeter.
2

Beräkna mängden salt du behöver för att avisa en väg eller uppfart. Kommunerna använd 300 pounds av salt per bana mil, en lane mil har en ytarea av 52.800 kvadratfot och kräver £ 0,0057 per kvadratfot. Om din uppfart eller privat väg mäter 4.000 kvadratmeter, multiplicera 4,000 med 0,0057 för att komma fram och uppgick till 22,8 pounds av salt som behövs för att täcka det.
3

Mät en lika stor mängd salt och aska. Kommunerna använder en 50-50 blandning av is och aska för att avisa vägar. Om du behöver 22.8 pounds av salt, väger 22.8 pounds av slagg.
4

Häll salt och aska i en stor blandning hink eller papperskorgen. Sätt på ett par arbetshandskar och blanda salt och aska med händerna tills du har distribuerat varje jämnt.
5

Bestäm hur mycket kalciumklorid du behöver lägga till mixen genom att multiplicera mängden salt som används av 0,2. Rock salt inte längre is-väg vid temperaturer under 20 grader Fahrenheit, kalciumklorid absorberar fukt från snö, vilket skapar en slurry av vatten i vilket saltet löser sig så att den kan fortsätta att smälta is och snö vid lägre temperaturer. Kommunerna lägga kalciumklorid i en 20 procent förhållande till mängden salt.
6

mäta mängden granuler kalciumklorid på skalan. Om du har använt 22.8 pounds av salt, måste du mäta 4.56 pounds av kalciumklorid.
7

Tillsätt kalciumklorid till salt och aska mix. Sätt arbetshandskar igen och blanda salt, aska och kalciumklorid med händerna tills du har distribuerat varje jämnt.
8

Placera blandningen i vattentäta påsar för förvaring. Kalciumklorid bildas i klumpar om det absorberar vatten eller fukt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147666.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.