Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man undviker att bli strandsatta i snö under körning

Det finns tillfällen när man kör i snöiga förhållanden är oundviklig. Äga en "fyra-wheel-drive," all-wheel-drive "eller" all-terrain "fordonet inte garantera att du inte kommer att fastna. Komma strandsatta i djup snö sätter dig och de som rider med dig i allvarlig fara. Vara förberedd innan du lämnar huset och vet vad du gör om din bil fastnar. vidta försiktighetsåtgärder och veta vad man ska göra i en snö nödsituation kan hålla dig från att bli strandsatta och även hålla dig från att skada din bil. Du behöver
Snö spade
Kaffe kan
Candle
Ljusare /matcher
Kattsand
Visa fler instruktioner
Innan du lämnar
1

Watch lokal väderrapporter och slippa resa så rekommenderas av meteorologer eller lokala myndigheter. Bäst bort för att undvika att bli strandsatta är att bo utanför vägarna tills det är säkert att resa.
2

Ta bara huvudvägar och motorvägar under svåra snöoväder. dessa vägar är de bäst upprätthålls av din lokala Department of Transportation under sådana stormar.
3

Pack förnödenheter i bagageutrymmet eller i baksätet av fordonet. A snow spade, kattsand, ljus eller ljus, tom kaffe kan (eller liknande plåtburk), kommer tändstickor och en tändare komma till hands om du fastnar. Addera om du fastnar i djup snö

4

stänger av bilens framhjul och tillbaka flera gånger för att både klara ut snö från hjulhusen och att packa ner snön runt däcken för att ge bättre grepp. Tryck på gaspedalen varsamt för att underlätta bilen ut av snön. Fortsätt till steg 2 om du fastnar.
5

Använd skyffel för att rensa ut snön runt varje av bilens däck. Försök Steg 1 igen och gå vidare till steg 3 om du re fortfarande fast.
6

Placera ljus i kaffet kan. Tänd ljuset och platsen den kan om en fot bakom en av de bakre däck. Vänta fem till tio minuter som den uppvärmda kan smälter snö. Fortsätt till steg 4.
7

Pour kattsand framför och bakom däcket du valde i steg 3. The kattsand tillhandahåller dragkraft dina däck behöver flytta ut ur snön. Du kan också ersätta golvmattor eller remsor mattan för kattsand.
8

Växla mellan steg 3 och 4, lägga den uppvärmda burk nära var och en av de tre återstående däcken, sedan tillämpa kattsand eller sätta ned matta eller mattor .
9

Upprepa steg 1 för att underlätta bilen ur snön. Om det behövs, "rock" fordonet smidigt genom växling mellan fram och backväxel flera gånger samtidigt som du trycker på gaspedalen försiktigt och jämnt. Att Skydda din sändning, kommer till en momentan helt stilla innan växling till varje redskap. Denna teknik brukar rensar tillräckligt med snö under dina däck så att du kan komma igång.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147634.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.